| IonelFlorianUrzica a întrebat:

As vrea sa va întreb despre al patrulea sezon din serialul Soy Luna! Având în vedere ca actrița Valentina Zenere care o juca pe Ambar nu va mai apărea oare credeți că Simbar adică cuplul Simon și Ambar nu va mai exista? Dacă într-adevăr asa se va termina serialul atunci eu nu îi voi ierta niciodată pe producătorii și regizorii de la Disney pentru ce au făcut! Adică tu îi aduci pe Gaston și Nina din nou împreună dar pe Simon și Ambar nu? Pentru ca probabil dacă baga alte personaje este posibil ca Simon sa rămână cu alta fata și sa nu mai fie cu Ambar, sa zică în serial ca este la facultate în Franța! Voi ce părere aveți? Și oare vor arata nunta lui Matteo cu Luna sau a lui Gaston cu Nina ori a lui Pedro cu Delfina? Care sunt teoriile voastre?

2 răspunsuri:
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Ce imi place de dragutii astia, cum traiesc ei cu patos te miri ce telenovela dramatica si siropoasa si nu! Nu vor sa-i ierte pe producatori! Cum de si-au permis? Ce afront! Nu stim mai Ionele ce rezerva producatorii pentru iubitorii serialului. Sa speram ca va fi cum iti doresti tu. Bafta

| LisaJulie a răspuns:

Uita-te in schimb la True Beauty, un serial coreean sau seriale americane! Asta e de adolscenti, normal ca se schimba plot-ul de la un sezon la altul! Nu stiu de ce tragi concluzii pripite cand nici nu a aparut sezonul