| Armulia a întrebat:

Buna! Am revenit cu o noua intrebare despre un alt desen animat:

Pe asta il vedeam cand eram foarte mica (5-7 mai exact) si nu l-am mai vazut de atunci, nu a tinut decat cativa ani si apoi dupa ce am implinit 8 ani nu l-am mai vazut.

Era un desen animat despre doua surori gemene blonde care se aventurau in tot soiul de tari, de obicei se duceau in vacanta la munte unde se dadeau cu schiiurile. Stiu sigur ca fetele astea doua aveau ca animal de companie un soi de Terrier (cred ca Scottish Terrier) alb de culoare ce era, de fapt, un catel robot. Ele stiau asta dar il tineau ca animal de companie oricum. Surorile aveau si un insotitor de platou, deoarece ele erau staruri de cinema, si aveau insotitori cu elicoptere, insotitorul principal fiindc un domn mai in varsta, ceva imi spune ca era si usor cam grasut dar nu mai tin minte bine... parca avea ceva de muncitor ca aparitie.


Tin minte foarte bine ca desenul asta era inspirat dupa doua fete actrite la HollyWood, serialul de desen animat era facut ca tribut la adresa lor. Serialul chiar incepea de fiecare data, in fiecare episod, cu cate o secventa din viata fetelor respective, erau de obicei intr-o limuzina si vorbeau despre viata lor de lux.

Imi aduc aminte de un episod din serialul asta, l-am tinut minte deoarece mi s-a parut cam ciudatel, se petrecea ca toti oamenii din oras s-au pricopsit cu roboti pe post de animale de companie, si surorile gemene trebuiau sa afle cauza acestei ciudatenii, ele nu erau de acord cu schimbarea asta de caracter al oamenilor din oras. mi s-a parut ciudat ca ele aveau ceva impotriva cu asta deoarece chiar ele aveau un caine robot... lol


Dau funda da ca ghiceste cineva, caut de mult timp si nu gasesc pe internet de loc.

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Mary-Kate and Ashley in Action (2001-2002)
https://m.imdb.com/title/tt0300802/


Probabil e cu referire la gemenele Olsen (Mary-Kate si Ashley)

| Armulia explică (pentru floresdemayo):

Exact! Nu imi vine sa cred ca le-ai gasit.

Eu pun intrebarile acestea pe TPU despre desene animate deoarece mi-e foarte greu sa le gasesc pe internet, adica, eu am tot cautat desenele astea animate dar nu le-am gasit deoarece nu sunt chiar asa cunoscute pe internet, pesemne ca in America se dau alte desene animate iar Romanii preiau pe cele mai putin cunoscute, de fapt chiar cam asa fac.

1 răspuns: