| sweetys a întrebat:

Bună! Ce documentare sau filme recomandati pe Netflix pentru a invata engleza, ceva ce nu au un limbaj greoi, dar totusi sa fie interesante.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Engleza nu se invata dupa Netflix!
Engleza se invata cu un preofsor cel mai bine, care sa-ti explice intai gramatica si regulile lor si apoi sa inveti sa formulezi propozitii, fraze, sa pronuncti corect samd.

| relian a răspuns:

Desene animate,dar ar trebuie sa stii deja ceva cuvinte,ceva mai multe,apoi vizionind filme,documemntare sa inveti sa le pui in fraze.

Cel mai important lucru este sa stii cit mai multe cuvinte,asta in primul rind,fara sa stii cuvinte nu poti face nimic.
O sa auzi pe unia,gramatica,verbe,asta trebuie sa faci intii,asa si cum faci daca nu stii nici un cuvint?

Deci baza este un bagaj cit mai bogat in cuvinte,apoi treci la gramatica.
Daca nu stii deloc cuvinte in engleza,te pui in fata la TV si inveti ce anume? Nu inveti nimic,poate asa pe banuite daca te uiti la desene animate.
Scrie cuvinte pe un caiet, de astea uzuale in primul rind, in romana, apoi pe google cauti traducerea, scrii cuvintul si in engleza, tot pe google asculti si cum se pronunta si scrii in romana cum se pronunta.

Ai pe un rind 3 chestii, cuvintul in romana, cuvintul in engleza si proununtia scris in romana.
Bagi si inveti cuvintele alea in fiecare zi, cit poti tu de multe, pana le stii f bine, sa le stii si cand le auzi la TV sau altundeva.

Deabia atunci te apuci sa faci fraze.
Eu asa cred ca se poate invata cel mai usor.Bine cel mai usor ar fi sa ai o iubita care sa stie doara engleza si atunci inveti cel mai rapid.

De unu singur doara asa poti invata.Te ajuta si google f mult, poti asculta cum se pronunta cuvintele audio, nu ai nevoie de nici o carte si de nici un profesor.

| Tudy000 a răspuns:

Mai bine ai incepe cu niste cursuri gratuite de la incepator in sus decat sa prinzi din zbor de la TV cum ar fi.

| starlightflare a răspuns:

Buna, sincer pe mine m-a ajutat sa învăț limbi străine orice fel de filme și seriale m-au prins. De ex, m-am uitat o grămadă la telenovele (în limba spaniola, cu subtitrări în română), și din cauza ca îmi plăceau, m-am uitat super mult și atunci fără sa vreau am prins multa spaniola. Ulterior, am făcut lecții de spaniola cu un profesor și acum am nivel B1 happy Trebuie doar sa găsești moduri diferite de învățare care sa iti și placa dar în principiu eu as zice ca orice film iti place, în engleză cu subtitrări în română ți-ar fi util.

| pusculitameastiicaensaltealabunica a răspuns:

Buna eu recomand shrek e foarte interesant