| dayanaangel27 a întrebat:

Eu ma uit la serialul Aurora, de pe AcasaTv, dar am plecat in Grecia timp de zece zile...si maine ma intorc in Romania...si nu m-am mai uitat la serial.
Cine poate sa imi povesteasca si mie ce s-a mai intamplat la Aurora in ultimile 11 zile.
Dau fundita:*

Răspuns Câştigător
| BruneTTe a răspuns:

Hai ca incerc eu. sigur nu o sa cuprind numai astea dar iti zic in mare: Vicky a murit otravita de Elisabeth [ fara intentie ], mama Vanesei a aparut si il foloseste pe Martin pentru a o readuce pe Vicky la viata [ mama Vanesei fiind sotia lu` Perez, care a fost ucis de Cesar] si il ameninta pe Martin ca il omoara pe Cesar daca nu o ajuta. Martin a aflat ca Aurora a fost intotdeauna una singura si se hotaraste sa "plece departe"; cel putin asta sustine el. Cesar este batut de Federico si toti il cred mort dar el de fapt traieste si se ascunde de cei dragi... Nina devine prostituata. Gustavo e intr-o relatie tot mai stransa cu Natalia. Gustavo isi pierde la un moment dat cumpatul si o ameninta pe Elisabeth spunandu-i ca nu o mai suporta, ca nu vrea copii cu ea si ca si-ar dori enorm de mult sa o omoare laughing cam atat thinking

3 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Uite aici: http://www.telenoveleonline.com/2011/06/aurora-telenovela-online-toate.html
Le poti vedea si sigur intelegi mai bine.

| dayanaangel27 explică:

Nu vreau sa ma uit la toate episoadele.mi-ar lua o zi... daca ar putea cineva sa imi faca un rezumat...VA ROG!