Alte filme Mister-Thriller
-Umblând printre morminte
-Gone girl
-Gone baby gone
-Interstellar
-Deja vu
-The invisible
-Gone (disparuta, sa nu confunzi filmul cu gone girl, gone baby gone)
-Prisoniers
Filme de la care ai ce invata(nu neaparat), care merita vazute :
-Harry Potter (toata seria)
-Forrest Gump (Inspirat din realitate!)
-Good will Hunting (Inspirat din realitate!)
-The Frozen Ground(Film cu detectivi.Inspirat din realitate!)
-Hachiko a Dog story (Drama inspirata din realitate, plangi 2 ore dupa ce ai vazut initial filmul)
-Chaos (Detectivi)
-Jumper(SF/Thriller)
-Next (SF/Thriller)
-Man on fire (Thriller/ACtion)
-Blitz (Detectivi)
-Unknown (Thriller/ACtion)
-Non-Stop (Thriller/Action)
-The Bucket list (obligatoriu de vazut)
-Invincibilii(FIlm francez-obligatoriu )
Seriale Recomandate:
-Prison break(cel putin primele 2 sezoane)
-Suits (obligatoriu de vazut!)
-Banshee (obligatoriu de vazut!)
Se7en, Inchisoarea ingerilor (nu stiu daca este suficient de sumbra atmosfera... insa merita vazut), Culoarul mortii (1999), Shutter island (100% mister), Numere fatale (2009), Memento, Meet Joe Black. Cam astea sunt care imi vin acum in minte.
Cum am citit thriller-mister, m-am gandit direct la I'll follow you down(finalul e chiar exceptional, la fel si povestea)
The jackal e un thriller bun (Richard Gere)
Primal fear(Richard Gere)
Filme foarte bune sugerate, ma refer la Green mile, Se7en,shawshank,shutter island si numere fatale, daca-mi treceau prin minte, le treceam si alea
Scuze,n-am vazut ca ai scris "fara filme politiste",dar cele cu detectivi pe care le-am scris sunt de-a dreptul geniale,cu niste actori mari, doar cu Liam Neson, Statham si Cage
Iti mai recomand totusi,cu teroristi care ataca casa alba "White house down ",si "Olympus has fallen", in 2016 o sa apara continuarea lui Olympus "London",dar dintre cele doua filme,mie mi se pare ca "White house down", e de 10 ori mai bun decat Olympus,cu tot respectul pentru Morgan Freeman care a jucat in Olympus, dar tot mai bun e celalat!
Am uitat de Lista lui Schindler, Pianistul, Leon (1994), Oldboy (cel mai ciudat film pe care l-am vazut vreodata), Prisoners, Nightcrawler, The Prestige... si ar mai fi si altele, insa cred ca ma voi opri aici.
Sa-mi zici ce filme ti-au placut. Dintre cele sugerate de mine
LE vad pe toate si revin cu un reply ca sa nu iti raspund pentru fiecare. :3
UIta-te pe cineamgia la sinopsis-uri (poveste), si dup-aia alegi daca te uiti sau nu.Eu asa fac, nu pot sa ma uit la un film/serial, daca nu-mi place povestea
Normal ca le verific inainte. Dar oricum le aveam puse la "Vreau sa vad" de ceva vreme si faptul ca mi le-ai recomandat si tu ma fac sa vreau sa le vad. De obicei nu ma prea iau dupa rezumat pentru ca am avut multe dati cand n-am mai vrut sa vad filme cu adevarat bune din cauza lui. pRefer sa ma axez mai mult pe parerea generala a oamenilor si pe nota.