| Cristina17_1223 a întrebat:

Ma ajutati si pe mine? De cateva zile am inceput sa urmaresc serialul Supernaturalbatting eyelashes. E foarte tare doar ca nu prea am timp sa ma uit, sunt abia la ep 14 sz 1 si sunt vreo 6 sezoane. Cine imi povesteste si mie ce se mai intampla pe viitor? ce face sam cu premonitiile, isi gasesc tatal, se intampla ceva mai spectaculos? :d Stiu ca nu se face asa, dar sunt curioasa big grin. Cel mai complex raspuns primeste o funda mare mareee >big grin

2 răspunsuri:
| n3bunatica a răspuns:

Buna! Sam afla ca premonitile sunt un fel de super puteri date de demon cu ajutorul caruia vroia sa isi faca o armata din el si ceilanti ca el.pana la urma isi gasesc tatal.care intr-un final moare.cei 2 reusesc sa il infranga pe azazel(parca asa il chema pe demnoul cu ochi galbeni care le omorase mama).cei 2 merg mai departe cu vanatoare de demoi. ajung sa dea si de ingeri.care le spun ca ei sunt cei care trebuie sa aiba grija sa nu vina apocalipsa.se intampla multe.merita sa te uiti la cele 6 sezoane.si sezonul 7 care este ff ast.pentru ca sezonul 6 s-a terminat prea bestial:X

| Americanuu a răspuns:

Iti pot copia episoadele si ti le pot da. Oricum ma plictisesc toata ziua si nu am la ce ma uita. happy