Buna! as vrea sa castige OZN dar si altii[explicatia la fraza"si altii": le-am uitat numele]. Nu am dat sms ca n'am credit.
Buna! Sincer... din ce am vazut in seara asta nu m-a dat nimeni pe spate. Totusi, mi-a placut de Carol. Are o voce mai aparte...si Loredana la fel
Da ma uit as vrea ca ozn sa mearga mai departe dar sms nu am dat
Eu as vrea mai multi da mai multi:musculosii aia trei(am uitat cum ii chema), loredana, constanta si OZN! incepe fiti pe faza!
Nu nu ma uit. Ma doare in cot de emisiunea asta, m-am saturat de concursurile astea stupide de talente. In orice caz, nu va castiga cel care merita cu adevarat, mai mult nu zic, ca nu m-am uitat decat 30 de min dintr-un episod, si in acele 30 de min m-am plictisit rau de tot... Intamplarea face sa fi vazut in acele 30 de min o scena a celor de la OZN. ok e. dragut asa, cel mult, dar sa castigi cu asa ceva un concurs? Ar fi penibil. Mihai Petre e singurul care merita acel loc in juriul unui concurs care totusi pe plan mondial e destul de ok. Dupa o editie de Romanii Au Talent deja nu mai exista talente pentru. al 2-a concurs, erau mediocrii majoritatea.
Iar castigatorii pentru cine nu a vazut:Musculosi(extreme brothers), loredana si copiii aia multi pe care nu-i mai tin minte cum ii chema! a trebuit sa aleaga intre ei si d-na constanta! bye bye! noapte buna si vise placute la toti!:*
Cine sa castige prima semifinala sau tot concursul nu stii sa te exprimi calumea? eu concursul as vrea sa-l castige Gigel Frone are si talent si este si niste probleme fizice si psihice si nu, nu am dat SMS ca nu stau sa le bag eu bani in buzunar jegosilor astia de la protv pentru ca dupa mine a fost mult mai prost organizata emisiunea fata de anul trecut.
Andra nu are nici o legatura cu jurizatul, este mult prea "emotiva" iar Andi e haios, nu am ce zice, si sincer imi place, dar nu are ce face intr-un juriu al unui concurs de talente. Andi ar fi trebui sa fie in locul ciumpalacilor alora 2 de Smiley si Pavel.
Aha! si in locul lui andi cine ar trebui sa fie? pavel sau smiley?
Daca tu vrei ca "cei doi ciumpalaci" sa ocupe un loc in juriu e treaba ta. M-am uitat zilele trecute la un episod din American Idol, care este echivalentul cocalariei asteia de la noi. Pe langa diferenta evidenta de valoare a concurentilor, membrii juriului erau mult mai serios si mai corecti. Asta nu este o telenovela de tot rahatul de genul celora de la PROTV( care apropo, imi doresc sa dea faliment din toata inima ) e un concurs de talente care exista in alte zeci de tari din lume.
Gata termina odata cu gandurile tale negative! in primul raund tu ai spus-o! ca ar trebiu sa fie in locul celor 2! da te rog eu taci odata nu mai comenta atat! si ce daca ii mai amuzant unpic ce mai bine ar fi stea toti ca statuile si ca la tribunal! intodeauna este bine venita distractia!
Vorbesti de parca tu ai fi soarele de pe cer! poate nu-s tot timpul corecti dar tu prea exagerezi! fara suparare da vorbesti de parca ai participat acolo si te-au dat afara ca nu ai facut bine sau asa ceva si acum le porti pica!
Nici o suparare, prostia e peste tot, nu trebuie sa te ascunzi. Daca am participat la romanii au talent, atunci de ce imi place Mihai Petre si ceilalti nu? Mihai Petre care mai mult ca sigur mi-ar fi fost cel mai antipatic in cazul in care as fi participat la concurs
Nu stiu poate.pentru ca esti tu mai...CIUDAT! in fine se vede ca tie ciuda pe cei care au cu adevarat talent si tu nu ai! e in regula nu trebuie sat-i fie ciuda nu toti au talente adevarate! atunci chiar nu inteleg de ce nu TACI ODATA din gura aia! l lasa-i in pace pe ei si oamenilor normali la care le place(evident nu te afli prin categoria oamenilor normali )parca ia fi baba batrana care cobeste mereu! e nu zic nimic respect parerile celorlati chiar daca nu sunt aceleasi cu ale mele dar cand oamenii trec peste limita cum faci tu si bati din gura aia spurca** normal ca ma enervez(orice om o face)iti place de Mihai ca este la fel de enervant ca tine! nu ai nici un motiv sa-ti doresti raul la cineva cand ei nu ti-au facut nimic! ia spune sincer:ti-au dat in cap, te-o omorat, te-au jignit cumva?! NU! atunci taci sa nu mai aud comentarii aiurite din parte ta! prostia nu este la mine este la tine! in fine ca sa-mi demonstrezi ca esti normal atunci vorbeste frumos nu te lua de altii pe nedrept etc! deci singurul motiv pentru care NU TACI este faptul cu ti-e CIUDA! si inca foooooarte mult ti-e ciuda! recunoaste, recunoast, recunaoste!
WSM!
Scuze, nu am citit decat primele 2 randuri. Se pare ca prostia este mai mare decat credeam pe site-ul asta. Recunosc, mi-am facut cont doar pentru a face misto. Deci, cum pot eu sa fiu invidios pe oamenii cu talent adevarat cand tocmai asta incerc sa promovez, daaa. Cum sa castige rapperul ala de anul' trecut, cand era Iustin... Povestea este ceea ce a castigat, si nu talentul. De ce sa ma simt prost pentru ca sunt ciudat? daca oamenii normali sunt prosti de fapt?
Aici gata. v-am lasat la frumoasa voastra emisiune. La cat mai mare rating... si la cat mai multe povesti triste
Cica prosti! in fine nu-mi pun mintea cu tine! copil de 8 ani! si unu de 8 ani are minte mai buna ca tine! ti-e lena sa citesit sau ce? FRAIERE! du-te naiba!
Lasa ca o sa vezi tu ca Alexandra si Cristina o sa-ti steraga contul daca nu incetezi! adica abai astept sa ti-l stearga! frai**! si esti nesimtit daca de aia ti-ai facut cont! si Adrian Tutu nu ea reper era hiphopar! da Iustin mine nu-mi place! ma zgarie cu muzica lui la urechi! oamenii au votot! se vede ca stii sa comentezi dar pe tine insati nu te stii stapanii! tu incerci sa promovezi talentul? mai degraba prostia ma boul*! oamenii normali nu-s prostii au creier nu ca tine ma retardautu**! du-te si te impusc*! bye bye!
Baaa lenesule! daca stii despre ce am scris inseamna ca ai citi deja! om fara min**!
Cum ai zice tu " oameni e prosti " nu ai ce sa le faci . Nuu, nu-mi sterge account-ul, el e viata mea. Serios. chiar crezi ca-mi pasa?
. Daca oamenii normali nu sunt prosti, atunci de ce intreaga lume e intoarsa cu susul in jos? Cum spuneai tu, daca eu am 8 ani, cu atat mai rau, un tip de 8 ani te eclipseaza atat de rau.
Am citit decat primele 2 randuri, dupa cum ti-am zis. Nu m-am rezumat decat la acele 2 randuri cand ti-am zis toate astea
Pai daca nu-ti pasa de ce ti-ai facut cont? dintre toate speciile de oamenii din lume cel mai mult nu suport cei care se cred buricul pamantului si ca is cei mai grozavi! ce vrei sa spui cu intorsul lumii? iti spun de ce pentru ca tu existi! daca nu ai exista nici nu stii ce frumoasa ar fi lumea fara un retard** ca tine! de ce crezi ca ti-am siz du-te si te impusc*? deci se pare ca chiar ai 8 ani! esti tu mai grozav ca restul oamenilor? nu cred! toti suntem egali si trebuie sa ne reseptcam reciproc! dar dupa cum vad astfel de cuvinte sunt necunoscute pentru creierul tau! s
Lumea asta chiar este cu susul in jos. insa e clar ca nu ai intelege nimic din ce ti-as explica. De ce mi-am facut cont? Am mentionat intr-un comentariu anterior ca "pentru a face misto" de oameni pe care ii consider inferiori. Bingo, ai cazut in plasa . Serios, eu intram pe TPU doar pentru a face misto de cei care pun intrebari absolut stupide, insa m-am saturat si de emisiunea asta si mi-am zis ca mai bine ma bag si in subiectul asta.