anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

va uitati in acest moment la Romanii au talent? eu da! cine ati vrea sa castige? ati dat SMS?

74 răspunsuri:
| Paulla a răspuns (pentru HermioneLove):

Ce importanţă are dacă artistul respectiv e drogat sau nu? 'Worship the music, not the musician'.

| HermioneLove a răspuns (pentru Paulla):

Pai intr-un fel are importanta! faptul ca daca unor oamenii sa zicem le place o anumita vedeta sa luam acum pe exemplu pe Miley(as fi zis Withney dar e moarta)dupa Withney cred ca Miley sa drogheaza cel mai probapil, si deci la mai multi copii si adolescenti le place de ea! apoi cred ca sa fii super tare ca ea sau cum zic ei, iau exemplul ei si il aplica si apoi normal ca nu este bine daca copii/tinerii iau exemple negative de la staruri nu crezi ca asa este? apoi toti vo-r crede ca este bine ce face ca ea este super tare si ca stie mai bine etc! este important ca vedetele sa nu aiba influenta negativa asupra celui care o indrageste etc si normal ca este important ca celui care o place sa gandeasca sa nu urmeze exemplul daca este negativ!happy

| Paulla a răspuns (pentru HermioneLove):

Şi eu ce am zis mai devreme? 'Worship the music, not the musician'.
E irelevant ce face artistul respectiv în timul său liber, talentul său contează. Important e ce exprimă el prin arta sa, nu prin comportamentul său din afara scenei.
Iar apoi, numai persoanele slabe se lasă induse în acţiuni nocive pentru ele doar pentru că aşa face nu-ştiu-ce-persoană-publică pe care respectivii o admiră. Iar de persoane slabe nu avem nevoie.

Acuma care este problema ta?

Mda...ai tu dreptate intr-un fel... oricum tot este de mai apreciat o vedeta care nu se drogheaza este normal ca este mai ok decat una care se drogheaza! dar la urma urmei ai si tu dreptate trebuie sa recunosc! happy totusi mie imi place Selena dar nu inteleg ce il mahneste de mult pe ''Dumnezau'' acest lucru!

| Dumnezău a răspuns (pentru Paulla):

Raspund si eu la ce apuc si la ce e mai usor de raspuns, ca sa-ti raspund tie trebuie sa diger nitel problema, aici cu trepadusii ignoranti stiu deja placa.Si nu e urat, e subiectiv. Spiritul narcisist se manifesta iarasi in tine.

| Dumnezău a răspuns (pentru HermioneLove):

Nu sunt penibil, sunt chiar fabulos, din orice pdv. Poate chiar n-ai sa iei bacul, cine stie, persoanele care au avatare cu Hello Kitty tind sa fie...mai sarace cu duhul.Eu am sa-l iau, cu orice nota vreau, daca eram la profil de filologie il luam si cu 10 pe linie.Da,ma laud,sunt un fitos!

Si eu trebuie sa ma repet din pacate: daca cineva vrea sa asculte pseudo-muzica,sau muzica de proasta calitate,sa i se taie orice forma de ajungere la muzica,nu merita sa asculte.Tu tot pe ignoranta si figuri adolescentine vad c-o arzi.

Simt nevoia sa stiu despre ceva ce-mi da senzatie de voma,trebuie sa stiu,ca sa nu fiu hater idiot.Or zice astia mai saraci cu duhul ca sunt o pramatie,dar mai mult tu tinzi spre asta.

Nici Justin Bieber nu fumeaza sau se drogheaza,si tot face muzica de căcat,la fel ca Selena,sau One Direction, sau Ashley(nici ea nu s-a drogat, nu fumeaza) sau Vanessa Hudgens, desi ultima e o curvistina, deghizata in fecioara.Nu conteaza ce face omul in afara scenei, daca pe scena, si dpdv muzical, rupe si isi face treaba ireprosabil, poate sa mearga si la orgii.Lady Gaga,desi e extravaganta si cretina rau de tot in abordarea cantecelor,si are o personalitate infecta,de wannabe,nu se drogheaza,fumeaza tigari normale si mai bea,uneori,e fashion icon si role-model pentru o gramada de oameni,nu-si permite.

Ehm,Michael e mort ca l-a prostit Conrad Murray,mai cauta si tu. Vycodinul ce il lua el,desi era prescris ca Paracetamol,era drog tot; nu il lua cu buna stiinta, el lua pastile normale, nu droguri, desi la americani, sunt droguri deghizate in pastile o gramada.Miley Cyrus e o curva proasta, din cap pana-n picioare, si dupa vocea ce-o are "off the scene" iti dai seama de asta, e o redneck brat.Lady Gaga,din pacate,n-o sa moara curand,nu se drogheaza, am mai zis.

Ma deranjeaza patachinele astea doua, PENTRU CA NU FAC MUZICA DE CALITATE SI SUNT PREFACUTE, COMPORTAMENTAL SI MUZICAL.

Daca gresesti mult pe net sau cand scrii mesaje, te deprini si incepi sa scrii aiurea si normal.Eu,desi n-am multi ani peste tine, am mai multa experienta de viata si decat unul de 25 de ani, doar trebuie sa ma uit la om si imi dau seama de ce ii poate pielea si multe, multe alte lucruri, tu cel mult, poti sa taci si sa pleci capu' la ce iti indrug eu aici.

Semifinala 3 de la RAT a fost per total, buna, a trecut cine a meritat.Cristian Gog o fi el mentalist, dar unele din trucurile lui-mai ales cel cu moneda-le gasesti si pe YT; la partea cu cartea inca ma gandesc cum a facut, dar nu prea exista oameni care sa violeze mintea altora cand vor ei, sunt cam periculosi pentru altii.Era si un film,cu Dakota Fanning si Chris Evans, care avea ca subiect genul asta de oameni, care intra in mintile altora si/sau vad viitorul, Push ii zice, foarte bun filmul.Si tipul cu vioara si barmanii sunt buni ca umplutura, la finala.Semifinala 4 m-a enervat pe mine, sa le iau Lil Motion-u' in madular, ca sar pe acolo, de parca ar fi in sevraj si nimic mai mult. Gold Mask le dadeau fub copilelor astora.Bine ca pe Regep nu l-au votat...ca era ragusit, dom'le! Penibil! Trimit tot felul de lacrimogenitati in locul talentelor adevarate in finala. Ceilalti doi au fost OK, mai ales chitaristul.

| HermioneLove a răspuns (pentru Dumnezău):

Auzi ce te doare pe tine ca am Hello Kitty? nu sunt eu singura de pe tot globul pamantesc! si nici nu scriu atat de gresit! nu poti sa stii viitorul unui om dupa poza de la un site! tongue eu o sa il iau! de unde stii tu, ca o sa il iei tu? te faci mai ceva ca Cristian Gog! laughing eu oricat o sa ma bati tu la cap nu o sa incetez sa nu mai ascult ce-mi place! nici nu te cunosc, nici nu stiu cine esti! nu o sa ascult de orice om care imi zice ceva negativ! eu habar-n-am cu te numesti si vrei sa cred ce ce zici tu e neaparat si corect? nici tu nu ma cunosti pe mine! si daaa ce sa zic ai cu ce te mandrii, ca esti fitos si nesuferit! tongue nu te mai umfla in pene! laughing nu stiu nimic despre tine si eu nu ascult de orice strain!

Hello Kitty e o chestie cretina, de aceea ma deranjeaza, e copilareasca si prosteasca.Nu esti singura, bineinteles, dovada ca prostia si trepanarea nu sunt singulare.Nimeni nu stie viitorul, dar anticipez din mai multe chestii: felul cum vorbesti, modul superficial in care abordezi probleme, noul tau avatar(care ma sperie si insulta muzica si filmele bune) si inca destule.Stiu ca o sa-l iau, pentru ca, desi o sa fiu probabil vai de capu' meu la biologie, o sa ma ridic cu notele de la matematica si romana, sic! Nu m-ar deranja 120.000 de euro, chiar deloc! Bineinteles ca n-ai sa incetezi, ca doar esti ignoranta si poanca.Vai,eu zic lucruri negative, influnetez in mod negativ copii si viitorul acestei frumoase patrii, ce progreseaza prin HSM, Disney Channel(care e o blasfemie) mai ceva ca prin infuzie cu inteligenta. laughing

Vlad ma cheama, si am 16 ani, cum imi zice la profil.Vad ca tu ti-ai trecut acum 20 de ani? La dracu, nu! Daca tu ai 20 de ani si te comporti in modul asta, asculti ce ai la avatar si gandesti cum gandesti, esti un esec al anatomiei, fato.Da' daca treci de 16 ani, eu sunt popa! Referitor la muzica, da, ce zic eu este corect, in 99.50% din cazuri, pentru ca acolo ma pricep cel mai bine.

Ba am cu ce ma mandrii, sunt inteligent si dăjtept, pe langa nesuferit.Fitos nu sunt, ci doar constient de genialele-mi capacitati.

Nu asculti de orice strain? Zi-i maica-tii ca te-a invatat gresit, mai trebuie sa asculti si de unii straini, ca nu toti zic nasoale.

| HermioneLove a răspuns (pentru Dumnezău):

Pai normal ca nu-ti place Hello Kitty din moment ce esti baiat si ai 16 ani! ar fi total aiurea sa-ti placa! eu(dupa cum vezi si tu)is fata si is mai mica ca tine! tongue deci nu-i nimic rau sa-mi placa pentru ca inca sunt un copil! sunt abia la gimnaziu mai am muuulti ani pana la bac! propabil si eu sa fiu vai si amar de capul meu la matematica dar si eu o sa ma ridic cu notele de la romana, istorie, engleza si franceza! eu nu sunt poanca poate tu esti! Mie nici nu-mi prea place HSM imi place doar de Ashley ca ii frumoasa si canta bine! si nu mai unjura ca un bivol ce esti! eu nu acuscult muzica de salbatici acult muzica pop nu ascult heavy metal sau rock dupa cum faci tu! pe mine maica-mea nu ma educat gresit! tu esti tipul care asculta muzica de turbati si injura nu eu! si daaa ai cu ce te mandrii dar nu cu lucruri bune! iata:eu ma numesc Iulia si am 11 o sa fac 12 anul asta! de cate ori sa-ti mai spun ca nu-mi pun varsta reala la profil? straight face nu e ceva normal ca la varsta asta sa-mi placa chestii mai copilaresti? sunt inca un copil, si deci nu fac nimic rau! nu este nimic gresit!

| mirunaoprea a răspuns (pentru Dumnezău):

Dumnezau,fata are dreptate pentru ca zice bine! toate de la profilul ei sunt super in special Miley Cyrus(Hannah Montana) dar normal ca si Restul adica:Bella Thorne, Zendaya Coleman, Demi Lovato, Selena Gomez si Ashley Tisdale! :P Uite eu is castigatoare concursului ''fi un star Disney Channel'' si am devenit faimoasa asa! fata stie ce-i muzica deci nu o mai critica atat! si daca vrei sa stii eu am 17 ani! si muzica pe care o asculta ea este chiar faina! si imi place(mai putin Hello Kitty) si eu chiar stiu ce ii muzica ca nu as fii castigat doar asa concursul asta! uite dovada: http://www.youtube.com/watch?v=tFl1aLVAkGk&feature=endscreen&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=_-aTjWgsNIg
http://www.youtube.com/watch?v=l4zYFef0MmQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=l4zYFef0MmQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ymuelfeF3G4
deci taci! ca eu stiu ca ii aia muzica!

| Dumnezău a răspuns (pentru mirunaoprea):

Ce,ma,fato!? Nu zice prastia aia mititica ce e aia muzica, atunci cand asculta căcaturi in proportie de 100.00% si nimic din playlist-ul ei nu poate fi numit macar acceptabil.

http://www.youtube.com/watch?v=NRhgfFg_4HM&feature=related

Tu esti prima care canta aici? Ma, fatuca, tu nu prea canti, asta e cea mai mare problema.Esti cam afoana si urli aiurea. Daca tu castigi un concurs de muzica pentru kinderi, e grav, da' grav rau de tot.Da nu e asa de surprinzator, tinand cont ca la juriu e un pokemon ca Smiley si sunteti pusi sa cantati unele din cele mai jalnice melodii de dupa 2000.

Stiu si eu ce sunt curvistinile alea 6 de la Disney Channel.Stii dictonu',"cunoaste-ti dusmanul",tipele astea sase nu canta,in cel mai bun caz,se screm,greu poti numi muzica ce fac ele,Demi Lovato ce mai are cateva picaturi de lumina prin intuneric, pen' ca se pare ca ii vine mintea la cap si invata ca nu poa' s-o arda toata viata cu "this is real, this is me".Si se scrie "fii" nici numele concursului ce te-a facut "celebra" nu-l poti scrie ca lumea, n-am cuvinte...

Fata asta, Iulia cred ca ii zice, habar n-are ce e aceea muzica.Asa zisele "staruri" Disney nu fac muzica, sunt inutile in universu' asta, sunt idoli pentru patachine de 7-14 ani, asa credeam pana acum, da' daca tu chiar ai 17 ani si asculti asa ceva si mai zici pe deasupra si ca sunt "super", e rau de tot.Nu ai influente sanatoase muzicale,intreaba pe oricine care chiar se pricepe cu adevarat la muzica,nu pe orice jurat ipocrit, ferchezuit si vezi ce-ti raspunde cu privire la marile "staruri" Disney, care-s niste penale toate. Daca ai castigat, nu inseamna neaparat ca stii ce a aceea muzica, oricum ai cantat ceva ce nu e melodie normala, orice afon se poate descurca excelent pe ea.Si vad ca faci si playback la emisiunea penalilor aia doi.Si nu faci lip-sync-ul bine, ai de lucrat mult, la Once Upon in December ai violat vreo 15 note si nu canti in regsitrul melodiei.Cum am spus mai sus,ma pricep si eu la muzica,nu doar la nivel de ascultare,ci si la creerea ei; stiu sa cant la chitara si tobe,pot sa cant o multime de melodii de la trupe adevarate precum Deep Purple, Led Zeppelin sau The Who, de ceva timp vreau sa atac si domeniul rap-ului, unde chiar ai nevoie de munca, si esti penibil daca te apuci sa tot canti melodiile altora, cum faci tu.Nu te vad cantand melodii mai complexe decat cele ale "starurilor" Disney, acolo e nivelul tau, la pseudo-cantareata.

Nu tac, nu cand vad infatuati din astia umectati ca tine, care se cred mari cunoscatori doar pentru ca au facut si ei doua lectii de canto si urca maxim doua octave.

Vrei muzica? Aici e muzica:
http://www.youtube.com/watch?v=TM6itMg9nGg
http://www.youtube.com/watch?v=UhQKol7PFzA
http://www.youtube.com/watch?v=273eSvOwpKk&ob=av2e

^Asta se numeste muzica.Iar Disney Channel e curata blasfemie la adresa numelui si creatiei lui Walt Disney, ca sa mai stii si tu ce a ajuns Disney acum, o ghena.

| mirunaoprea a răspuns (pentru Dumnezău):

O vaaaai! am gresit o litera ce sa spun! tongue de parca tu nu ai gresit si inca caaat! ea nu asculta prostii, poate unele nu sunt nici pe placul meu recunosc big grin da sunt multe foarte faine! dar cu toate astea eu nu comentez la adresa ei! nu sunt prima care canta aici au mai fost si altii! tie ciuda pe mine pentru ca eu am talent si tu nu ai! Lasa-ma sa-ti spun, ca e foarte nepoliticos ce faci si acum vorbim noi ca avem cam aceeasi varsta (din 1995)eu nu-s afoana nici urlu aiurea! spune-mi tu unde am gresit la Once ''Upon in December'' ca eu nu vad! nu stiu, ce vezi tu da eu nu vad nimic! cum poti spune ca ele sunt curvisteeee mai ales Bella si Zendaya cand ele abia au 14-15 ani?!? zau acum de ce te legi de ele si de restul? nu sunti curviste mai ales Bella si Zendaya ca nu au pozat nici o data goale! hai sa facem asa:fa o inregistrare cu tine cantand apoi bag-o in computer si apoi public-o pe youtube daca te tii asa mare ''cantaret'' laughinginfatuati ii fi tu nu eu asa ca lasa-ma! fata nu are vreo greseala pentru ca doar isi apara ideile! o fi ea mica si nestiutoare (inca)dar nu are vina ca tu desteptule, nu ai ce face! am ascultat ceva din ce mi-ai dat tu acolo mare branza! de parca aia nu urla! rolling on the floor)) si mai zici de mine ca urlu! eu ascult Pop-rock nu heavy-metal care mi se par ca sunt niste satanisti! Blasfemie este muzica ta(probabil) caci nu cred ca acolo sunt lucruri prea ''curate''in ce asculti tu! ce treaba ai tu cu ce cant eu? : | serios acum nu conteaza ce cant atat cat ma pricep! daaa! normal ca stiu ce ii muzica! dar asta depinde de stilul fiecaruia! Smiley dupa cum stii, e si el un star! da tu un exemplu la cine sa ma duc?(locuiesc in Brasov)oricum nu am nevoie! Heavy Metal e o muzica stricata, satanica si blestemata! nu disney! ce ai de zis in apararea ta?

E un argument patetic aducerea in discutie a varstei tale.Varsta nu este un motiv bun, pentru a justifica activitatile sau pasiunile cretine, nu mereu.Mozart la 12 ani tinea concerte cu casa inchisa la Viena.Esti superficiala si repezita, astea-s defectele tale mari, pe langa prejudecatile ce le ai total aiurea.Ashley Tisdale are voce de pisica, si e departe de a arata bine. Daca vrei o actrita tanara, care arata si bine, mai joaca si excelent, cauta pe Google Chloe Moretz.Acolo talent, nu la supraapreciatele ce le idolatrizezi.Nu sunt bivol,sunt bine structurat,bine-cizelat,construit pe tipar de om.

Metal-ul nu este o muzica de salbatici,ba mai mult,metal-ul de latura mai mizantropa,plin de ura in el, cel ce nu il suporti tu, ti-am mai zis, e greu de facut si greu de inteles, ca se apropie de poezie, la nivel de complexitate. Uite o melodie ce tu ai putea-o considera de salbatici...
http://www.youtube.com/watch?v=waGDKnFv_Vg&feature=relmfu

Cand,de fapt,nu se aude nici cel mai mic tipat, nici cel mai mic growl, nimic, doar curgerea lina a unei voci divine, cum nu poti intalni in popul numai bun de aruncat la gunoi pe care il asculti.N-ai maturitate preferentiala, asta iti tot cant eu de ceva timp pe intrebarea asta.Nici pe mine maica-mea nu m-a educat gresit, da' se face ca de pe la 11 ani mi-am dat seama ca nu trebuie ascultat orice ti se spune, de catre asa-zisi superiori, doar din cauza varstei sau rangului ce il au fata de tine. Oricum, sunt bine-crescut, sunt auto-didact.Probabil nici nu stii ce inseamna auto-didact.Injur pe cine, si cand trebuie.Coincidenta face sa conlocuiasca pe planeta si in tara asta, enorm de multi prosti si neaveniti, fiind nevoit sa injur de multe ori.Dar niciodata nu injur in stilul de taran(care, apropo, e adjectiv), cand imi vine la gura si din motive banale.Asta ca sa concretizez treaba cu injuraturile.Metal-ul nu e muzica de turbati, e muzica ce presupune complexitate, nu se face intr-o zi, ca o melodie house sau pop.Am sa ma mandresc si cu lucruri bune.Ai s-auzi de mine peste vreo 20-25 de ani, si voi avea din plin cu ce sa ma mandresc.Nu imi planific viata, da' sunt prea dat dracu incat sa nu pot pune ceva fenomenal pe coala pana la 30-25 de ani.De ce sa nu-ti pui varsta reala la profil, totusi? Si-asa esti in virtual, nu te omoara nimeni pentru varsta ta reala.Nu,e normal sa iti placa HK pe la 6-7 ani, la fel si Disney Channel, sau Barney, sau alte penibilitati.In mod normal, de acum, ar trebui sa iti cam vina mintea la cap. Faci rau, pentru ca generalizeze, ai pareri preconcepute, te ghidezi dupa prejudecati si nu judeci.Pentru mine, cel putin, ar fi destul sa te condamn la ghilotinare, pentru ca este gresit, indiferent de varsta.Si mai esti si ipocrita.