Twiling. Cele mai frumoase filme pe care le-am vazut...si carti pe care le-am citit![]()
...:X:X
Avatar, 2012, twilight series, remember me, eat pray love, sex and the city, final destination, dear john, orphan, karate kid, iron man, legend of the guardians: the owls of ga'hoole, legion, alice in wonderland, harry potter (all)
Am vazut multe filme si nu as putea sa le enumar. dar toate au fost superbe. apropo frumos site (TPU)
Vrei sa castigi bani si sa ai timp liber cat doresti? Vrei sa nu te mai deplasezi in diferite locuri pentru a munci? Vrei sa nu te mai trezesti cand e somnul mai dulce? DA? Atunci ai nimerit bine, eu pot sa te ajut. Nu e nimic ascuns totul se intampla pe fata, nu e nevoie de nici o taxa sau sponsorizare. Nu trebuie sa platesti absolut nimic, trebuie doar sa-ti dedici 2-4 ore de lucru pe zi cu calculatorul si POTI CASTIGA pana la 100 $ PE SAPTAMANA. Nu e extrordinar de mult dar pentru efortul depus se merita. Ai nevoie de un calculator cu conectare la internet si minimul de cunostinte in accesari de site-uri online. Restul depinde de tine, cat de mult lucrezi. Pentru mai multe informatii trimite-mi un email la adresa mazlari@yahoo.com in care sa scrii la subiect INFORMATII. Poti sa castigi chiar intre 100-300 de $ pe SAPTAMANA in functie de cat lucrezi. In principal lucrul consta in trimiterea de email-uri si anunturi.