Am văzut mai multe filme care m-au fascinat
.
Uite cele care mi-au plăcut mult :
-Mortal obsession [obsesie mortala]
-Ultimul războinic al aerului [l-am văzut prima data la cinema]
-Crank
[Un film cu multa adrenalină si tensiune maximă. A fost difuzat in 2oo9 dar l-au difuzat şi in 2o1o.
-Hatchet [horror, numai dormi la noapte
]
Cam atâtea.
Succes!
Am vazut filmul ''Singur acasa'' si I si II si III. Mi s-a parut unul din cele mai reusite filme pe care le-am vazut tot anul.
M-am gandit si alta data sa raspund la intrebarea asta insa nu ii gasesc raspunsul.Am vazut The Last Song insa nu mi s-a parut atat de spectaculos pe cat i s-a facut reclama, am vazut Twilight si nici de el nu am ramas impresionata prea tare insa am vazut un film de familie care, nu a avut cine stie ce intamplari neasteptate insa mi-a placut si iti poate da o lectie.Este vorba despre filmul Primul Nostru Craciun, un film nu prea cunoscut dar mi-a placut sa il vad si a 5-a oara in doua zile la fel cum l-am vazut si prima oara.
Ucenicul vrajitor, avatar, filmul ala cu zei (Zeus, Poseidon, si celalalt aaa, nu mai stiu...)
Mia placut avatar pentru ca l-am vazut 3D si how to train your dragon a fost fain si un film foarte frumos (la sfarsit putin trist ) dar totusi TITANIC este foarte fain