Insula Creaturilor 1 [ 2 nu stiu cand apara ] titlu original e Comodo vs Cobra, imi plac filmele horror si cele ce contine sau tine de cuvantul "creaturi" si "dinozauri"
Crl mai bun film a fost Ramona and Beezus...actorul principal a fost selena gomez, este comedie, dar e si putin trist, este foarte tare! Funda!
De asemenea ca @SalutTpu seria Twilight(fara 4) si Paranormal Activity(Horror)
Pai cele mai bune filme vazute de mine in 2010 sunt Singur pe lume si Denis pericol public. Le-am vazut de mai multe ori in mai multi ani dar din pacate anul acesta le-am vazut o singura data.Cred ca o sa le dea de sarbatori. O sa ma uit sigur!
Mie mi-a placut foarte mult filmul ''The chipmunks". Si am o intrebare la voi, de ce dati voturi ''stupi'' la raspunsurile de la aceasta intrebare, paremise ca aici fiecare isi da cu parerea si fie ca va place sau nu filmul nu aveti motive sa dati astfel de voturi, nu ca as fi in masura sa va judec, dar eu cred ca fiecare dintre noi are dreptul la opinie fara sa fie judecat. Sper ca nu ma-ti inteles gresit.Numai bine.
Mie mi-a placut foarte mult The Twilight Saga Eclipse... Da! Chiar si Hannah Montana The Movie! Mi s-a parut foarte amuzant dar la sfarsit a fost foarte trist.
Cre`c cel mai atre a fost filmul Dexter, Sex In The city, Cinderella
Twilight...sunt mai multe... dar astea mi-au placut mai mult
Mie mi-a placut foarte mult The Twilight Saga: Eclipse a fost un film de nota 10 cu multa actiune dar si pasiune. Si mi-a mai placut si Remember me un film destul de tragic.
Hmmm, nu mai stiu exact cum se numeste filmul, pisici contra catei 2, sau pisici si catei 2... parte buna este ca am fost cu prietenii si prietenele cele mai bune impreuna la film >
Salut.Sunt mai multe.Chiar daca am 10 aniam vazut 10 de filme...
pai sa incep cu:
Avatar, Karate kid, Mia placut ieri un film tot cu karate dar nu stiu cum se numea, Camp rock 2, Camp rock 1 nu mai stiu in ce an e facut.
toate filmele de pe Disney Chanell, Harry Poter, TPU the movie,
mai sunt destule dar nu scriu acum tot neamul!
''Hotel" pentru catei l-am vazut la cinematogram la Bucuresti la Arena Mall dar a fost si la TV cei care au dolce cred ca l-ati vazu ee fain mai ales ptca este un film pentru varsta mea si ptc mia imi plac mult catei :p poooup
Seria Twilight primele 3 parti care le-am vazut cu B. f. f a mea. insa sincera sa fiu mi sau parut mult mai bune cartile care sunt si mai interesante decat filmele insa fiecarea cu parerea lui:*
Dear Jhon
remember me
camp rock 2
a walk to remember
street dance 3d
Death Race 2
Cam atat ce imi amintesc eu, oricum ele sunt faine, va recomanda la toti cei care nu le-ati vazut