Pai sunt mai multe.1.seriile Twilight 2.Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 3. Avatar 4.How to train your dragon 5.Alice in Wonderland 6. Karate Kid 7. Legende din regatul bufnitelor 8.Bolt etc etc
Salut.Sunt mai multe.Chiar daca am 10 aniam vazut 10 de filme...
pai sa incep cu:
Avatar, Karate kid, Mia placut ieri un film tot cu karate dar nu stiu cum se numea, Camp rock 2, Camp rock 1 nu mai stiu in ce an e facut.
toate filmele de pe Disney Chanell, Harry Poter, TPU the movie,
mai sunt destule dar nu scriu acum tot neamul!
Pai cele mai bune filme vazute de mine in 2010 sunt Singur pe lume si Denis pericol public. Le-am vazut de mai multe ori in mai multi ani dar din pacate anul acesta le-am vazut o singura data.Cred ca o sa le dea de sarbatori. O sa ma uit sigur!
In 2010 am vazut multe filma care mi-au placut! de toate genurile! dar a fost unul care ma atras in mod special:,, Fantoma mea iubita"
A fost super!
If only(2004) e un film romantic pe care l-am descoperit din ajutorul comunitatii TPU
Harry Potter si Talismanele Mortii partea intai.Foarte frumos filmul, cu efecte speciale de nota 10 si cu un strop de umor!
Letters to Juliet. Poate cel mai frumos film romantic din ultimii ani. Si cu Taylor Swift cantand "Love Story" la sfarsit in timp ce "Julieta" statea chiar la vestitul balcon din Verona. A fost un film superb, cu peisaje romantice si o poveste de exceptie. Sa nu-l mai mentionam si pe frumosul "Romeo". O poveste de dragoste care a durat 50 ani
.
Categoric "Another Cinderella Story„! este cel mai frumos film care l-am vazut vreodata!