anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este filmul tau muzical favorit?

Răspuns Câştigător
| lulu_5281 a răspuns:

Lemonade Mouth este o drama marca Disney Channel Original Movie bazat pe cartea cu acelasi nume de Peter Mark Hughes. Filmul este regizat de Patricia Riggen si scris de April Blair.

Cinci boboci de la scoala Rhode Island – Olivia, Mo, Charlie, Stella si Wen se intalnesc în detentie si decid sa formeze o trupa de garaj cu instrumente neobisnuite, inclusiv un chitara havaiana mica (ukulele). Ei încearca sa organizeze o confruntare a studentilor pentru a salva scoala, iar masina lor ecologica de înghetat limonada devine mascota trupei lor.

Boogie Town (2010)

Actiunea are loc in New York-ul anului 2015, unde violenta si drogurile sunt inlocuite de competitiile ilegale de dansuri de strada. Micha, un dansator foarte energic cu o viteza incredibila, forta, agilitate si o putere supranaturala numita "ENERGIA", a creat "Boogie Town". Boogie Town este o arena subterana, unde echipele de dansatori se intalnesc pentru a se infrunta prin dans. Micha, impreuna cu trupa sa "Troienii" sunt rivalii "Razboinicilor" condusi de Jay, care de asemenea poseda acea misterioasa putere supranaturala numita "ENERGIA". Insa tensiunile dintre cele doua trupe, Troienii si Razboinicii cresc tot mai mult, astfel ca acestea se extind de la ringul de dans, pana pe strazile New York-ului, unde Jay afla ca sora lui mai mica, Natalie, se intalneste pe ascuns cu Micha, simtindu-se tradat.

11 răspunsuri:
| cristinagrig a răspuns:

Step up. 1, 2, 3.

| Gizăz a răspuns:

Singin' in the Rain și Grease. Adevărul e că nu am văzut nici multe deci poate or fi altele mai OK. Nu prea m-a pasionat genul. Majoritatea mă plictisesc.

| sweetkitty222 a răspuns:

Mamamia a fost foarte frumos :X

| BulinutzaMov_6486 a răspuns:

Rapunzel,al tau? Funtita?

| DعeutZa a răspuns:

HSM(High School Musical)happy

| LifeFail a răspuns:

Bună,
Grease(1978),care încă mai este unul din cele mai frumoase filme de acest fel. Prestaţii excepţionale,muzică originală şi plăcută, puţin romantism, e foarte bun mai ales pentru fanii genului.
Baftă!

| Georgiana_5221 a răspuns:

High school musica 1, 2, 3 si Lemonade mouth

| TeChişÎnFreză a răspuns:

Sweeney Todd. (2007)

Distributie : Johnny Depp, Helena Bonham Carter.
Regizor: Tim Burton.
( deci e ceva de capu' lui ).

| Lovely_6403 a răspuns:

Another Cinderella Story

| SuperMagicSmile a răspuns:

Hairspray pentru ca ma inveseleste mereu, mai ales la final...

Dar cel mai mult mi-au placut The Rocky Horror Picture Show si Moulin Rouge!

| Jeanny22 a răspuns:

Sunt atat de multe...
1.Eu si regele :http://www.cinemagia.ro/filme/the-king-and-i-eu-si-regele-15976/
2.Sunetul muzicii : http://www.cinemagia.ro/filme/the-sound-of-music-sunetul-muzicii-1480/
Nu ma pot decide, dar oricum unul dintre astea doua, cu siguranta!
Jeanny22!

Întrebări similare