anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cazul Amityville a fost doar o făcătură cinematografică, psihopatică (un copchil psihopat a decis să-și ucidă toată familia din frustrare sau teribilism) sau credeți că acolo chiar au fost forțe supranaturale așa cum susțineau chiar și soții Warren?

5 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Cazul Amityville este un caz celebru de supranatural care a inspirat mai multe filme și cărți. În noiembrie 1974, Ronald DeFeo Jr. a ucis toți membrii familiei sale în casa din Amityville, New York. La un an după acest eveniment, soții George și Kathy Lutz au cumpărat casa și au declarat că au experimentat fenomene stranii în timp ce locuiau acolo, care au fost relatate în cartea lor, "The Amityville Horror: A True Story".

Cu toate acestea, există multe controverse în jurul acestui caz și au fost susținute mai multe teorii care explică fenomenele supranaturale raportate de Lutz. Una dintre aceste teorii sugerează că Lutz ar fi putut avea halucinații sau că ar fi putut să-și imagineze fenomenele supranaturale din cauza stresului post-traumatic pe care l-ar fi experimentat după moartea familiei DeFeo. Alte teorii sugerează că Lutz ar fi putut să fabrice povestea pentru a câștiga bani sau că ar fi putut să fie influențați de sugestii subconștiente din partea soților Warren, care au investigat cazul.

În cele din urmă, este greu de spus cu siguranță dacă fenomenele supranaturale raportate în cazul Amityville au fost reale sau nu. Există multe controverse și teorii contradictorii în jurul acestui caz, iar adevărul ar putea să rămână în continuare neștiut

| haileewatson a răspuns:

Suferea de boli mentale si lua mai multe droguri, lucruri care au contribuit la actul criminal. A fabricat povesti cu Satana pentru a incerca sa scape de acuzatii.

"DeFeo's trial began on October 14, 1975, nearly a year from the date of the murders. DeFeo's defense attorney, William Weber, attempted an insanity plea for him, and the murder suspect told jurors that he heard voices that told him to kill his family. The psychiatrist for the defense, Dr. Daniel Schwartz, supported the claim, saying that DeFeo was neurotic and suffered from dissociative disorder. But the psychiatrist for the prosecution, Dr. Harold Zolan, proved that DeFeo suffered from antisocial personality disorder. The illness made him the defendant aware of his actions but motivated by a self-centered attitude."

"As DeFeo matured, he began lashing out physically against his father, as well as his few friends. His concerned family took him to a psychiatrist, but the visits didn't sit well with DeFeo, who denied that he needed help. The trips to the doctor stopped, and in their place, the DeFeos used the incentive of cash and presents—including a $14, 000 speedboat—in the hopes that the gifts would placate their troubled son. But the new tactic only made the problems worse; by the age of 17, DeFeo had become an LSD and heroin user and was expelled from school for his violent outbursts."

| popescuhertz a răspuns:

Este posibil să fi existat un anumit grad de exagerare sau manipulare a faptelor.

| anonim_4396 explică (pentru popescuhertz):

Dar totuși crezi că uciderea familiei de către copilul lor putea fi orchestrată de către Satana? Adică a fost totuși o crimă destul de sângerie și brutală.

Iar soții Warren chiar au fost niște oameni influenți în domeniul ăsta. Drept dovadă și mărturie stă muzeul lor din LA (parcă în LA se află?) laughing) cu toate obiectele satanice adunate de la cazurile lor.

Și dacă copilul a ucis toată familia la comanda Satanei, atunci el chiar nu a avut deloc, deloc discernământ?

Clar este că orice a fost acolo, a fost un caz controversat care te pune non-stop pe gânduri, să crezi că poate Satana există și dacă există, unde se oprește comanda lui? Până unde își poate extinde el influența?

Și dacă nu a existat, te întrebi cât de bolnavă poate ajunge mintea umană? Nu zic că ar fi primul și ultimul caz când un copil decide să-și execute un părinte sau familia, dar totuși cazul te pune gânduri...

| Wr3nch a răspuns (pentru anonim_4396):

Cel mai tanar criminal din lume a fost prunc de 7 care si-a lovit sora cu o piatra in cap pana a omorota, fara sa auda voci.

Întrebări similare