| CitescSiSeriale1345 a întrebat:

Ce credeti, oare exista oameni care au vazut toate filmele cel putin decente? Macar astea americane? Oricum daca asta e singurul tau hobby ar trebui sa le fi vazut pe toate.Ma indoiesc sa fie mai mult de 1000 de filme cu note peste 7 la ratinguri.

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Si eu am vazut cu mult peste 1000 de filme, dar din marea familie a cinematografiei e nimic, cred ca sunt zeci de mii de filme produse pana in prezent daca nu cumva trec lejer de sute de mii.
Sunt si filme bune care nu sunt americane, filme independente, filme cult etc
Si mie imi plac filmele americane, multe dintre ele sunt foarte foarte bune, mai putin acelea cu maimutoi inpirati din benzi desenate happy

4 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Normal ca exista, as putea sa spun ca si eu am vazut destule, nu stiu daca chiar pe toate alea f bune, dar is pe aproape, asa cred.

| CitescSiSeriale1345 explică (pentru relian):

Dar seriale crezi ca e posibil? le-ai vazut pe toate astea bune?

| relian a răspuns (pentru CitescSiSeriale1345):

Seriale nu prea, am vazut cateva doar.Nus fan seriale care par ca nu se mai termina niciodata laughing
Am vazut acum recent un serial bun 1883, foarte bun dupa parerea mea, sa nu zic exceptional.
Nu fac aia reclama la nimic, nu apare nici un steag american laughing foarte bun, actorii joaca excelent, vorba vine laughing banui ca ia muncit regizorul la maxim, un episod a costat 10 milioane de dolari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Utilizatoarea Floresdemayo cu siguranță a văzut multe filme bune, poate chiar pe toate. E o experta in filme, mereu își datea seama despre ce film e vorba când cineva punea o întrebare descriind secvente dintr-un film.
Probabil că cinfelilii fideli sa le fi văzut pe toate.