| 1Chris1 a întrebat:

Ce credeti, vor mai reveni vreodata cei de la Vacanta Mare? De ce s-au destramat, desi aveau mare succes? Care episod v-a placut cel mai mult? Astept argumente pentru o funda.

6 răspunsuri:
| vladdd16 a răspuns:

Uita-te pe Kanal D inca sunt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred că vor mai reveni niciodată. Mugur şi Radu au zis acum 2 ani, că e prea multă prostie în ţara asta, iar ei nu vor să se mai amestece cu show bizz-ul actual.

Li s-a acrit şi lor, după 20 de ani de scris scenarii, glume, de inventat personaje...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai Kanal D sa te uit cam pe la 13:15 si ai sa vezi ca apare o emisiune ce se numeste inima da oltean dar tot cu Leana si Costel este e super rau de tot laughing))))).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar nu si sambata si duminica cred.

| ℓαυяα a răspuns:

Din pacate nu cred ca vor mai reveni sad. au fost singurii care au facut cu adevarat o treaba buna, un serial de comedie de neegalat, si nimeni nu i-a intrecut si nici nu i-ar putea intrece. ( mi-a placut in puii mei, si divertis, nu stiu cum se mai numesc acum, stiu ca s-a despartit grupul, dar nu au farmecul ala aparte pe care il aveau leana si costel happy )

pot spune ca toate episoadele mi-au placut, nu era unul la care sa nu razi, dar cel mai mult mi-a placut episodul in care fiecare au schimbat rolurile (lila si axinte erau parintii, leana si costel erau copii, mitica era popa, s.a.m.d)

parerea mea happy

| Florea_Vlad_1986 a răspuns:

Adevarata "Vacanta Mare" a disparut in 1999, odata cu moartea lui Dan Sava. El si Radu Pietreanu faceau majoritatea sketch-urilor. Dupa moartea lui, au inceput show-urile la ProTV, care sunt mult inferioare fata de ce au facut in perioada 1988 - 99.