| lavynya1 a întrebat:

Ce filme sau seriale stiti cu prostitutie?
Imi trebuie pentru un referat complex.Cel mai bun raspuns primeste funda.
Floare Salbatica si Bruna Surfishtina am inclus.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-a mai venit in minte doua... asta daca nu te deranjeaza prostitutia masculina: Hung si Californication... sa nu-mi zici ca nici alea n-au loc!

12 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

"Loverboy" cred că ar putea fi ceea ce cauți: http://www.tpu.ro/......e-il-ve-i/

| Dumnezău a răspuns:

Cum s-a putut omite pana acum Taxi Driver nu stiu.Si prezinta pe deasupra o latura mai tabu, prostitutia minorelor.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dumnezău):

Apoi daca incepem asa, putem sa ajungem si la Dama cu camelii si Madam Pompadour, ha, ha.

| aladinbeci a răspuns:

Lavynya, un film interesant in care se vorbeste despre subiectul amintit de tine este From hell(2001), cu Johnny Deep, Heather Graham si Ian Holm.
Apoi iti mai spun si filmul Eyes wide shut(Cu ochii larg inchisi), cu Tom Cruise si Nicole Kidman. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De inclus ai inclus-o pe Bruna, dar de vazut l-ai vazut?
Eu iti propun MILF, Auditions, Mike Apartment, si seria Deep Throat, asa, ca sa crestem complexitatea referatului... poti sa bagi si serialul Laurei Andresan in tocanita, nu ma supar (si nici ea).

| lavynya1 explică (pentru anonim_4396):

Cred ca e mult prea deplasat Laura Andresan.Defapt este vorba in referat de prostitutie care o face pentru necesitate de bani.

| anonim_4396 a răspuns (pentru lavynya1):

Draguta, toata lumea o face pentru necesitate de bani, chiar daca prima impresie e alta.
Uite, pana si nevasta-mea face sex mai bine cand promit ca-i cumpar ceva frumos, ha, ha.

| lavynya1 explică (pentru anonim_4396):

laughing.Amuzant.Asa e doar ca nu pot sa explic asta in referatlaughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru lavynya1):

Ba sa te stradui! Asta face diferenta dintre un referat de 2 lei, si un referat de 10. Ce naiba, e psihologie, orice subiect ar trebui sa nu fie tabu nici pentru elev, nici pentru profesori, ca altfel deveniti inutili din start, cand o fi sa studiati in scop terapeutic problemele ciudate ale mintii umane...
Uite ce zic eu, abordeaza urmatorul subiect filozofic: De ce facem instinctiv sex mai bine (si suntem convinsi mai usor) cand castigam foloase materiale adiacente actului in sine? Bafta, si succes in abordare...

| valentino52 a răspuns:

Diary of a Call Girl

| ema4ever a răspuns:

Este unul in romana se numeste loverboy este un film sper sa te ajute

Întrebări similare