Nu mi-a plăcut, sincer, m-am chinuit să-l văd.Neverosimil.Păcat de așa distribuție (dacă mergi pe acest principiu) și păcat că n-a aterizat în final George Clooney, pentru a-și găsi capodopera din The Monuments Men.
Nu l-am vazut pe tot, dar m-am uitat la premiile BAFTA si am ramas uimita de calitatea imaginii in primul rand. E un film bun care trebuie vazut. Subiectul te pune pe ganduri si actorii sunt foarte buni.
Your writings stick out to me since the content is interesting and simple to understand. Even though I've read a lot of websites, I still like yours more. Your essay was interesting to read. I can understand the essay better now that I've read it carefully. In the future, I'd like to read more of your writing https://driving-directionsmaps.com
E un film foarte bun! Efectele tot tot tot! E un film de nota 9, 5 asta e nota care i-o dau eu! Pnetru ca mie nu imi plac filmele care incept direct cu actiunea adica cu incepe dintr-o data aia sunt in spatiu era mai fain daca incepea de pe pamant adica cand se ridica cu racheta pana nu stiu ce... 9, 5