| AlinTIRISTU a întrebat:

Credeți că mai există cu adevarat dragoni? Va apărea,, cum sa iti dresezi dragonul 4"? Din spusele tatălui lui sughit este tărâmul dragonilor înspre West dincolo de apus, credeți ca este adevărat?

Răspuns Câştigător
| Kamiyashiro a răspuns:

Mai există dragoni dar nu in formă lor de dragoni. Pe planeta asta majoritatea au fost capturați in vechime și li s-a interzis să apară sub formă de dragon, doar sub formă de oameni. De aceea avem povestiri din vechime despre dragoni. Ei continua sa existe pe alte planete. Totuși spiritul dragonilor a rămas și aici. Cel mai mare sprit de dragon din vremurile moderne a fost Bruce Lee. Spiritul său a fost atât de puternic încât a schimbat lumea sportului si a cinematografiei. A inspirat spiritul de dragon din foarte mulți oameni și le-a schimbat viața in bine.
Nu știm care era tărâmul dragonilor in vechime, dar se pare ca ei erau prezenți peste tot. Fiecare popor păstrează basme folclorice cu dragoni, deci erau prezenți peste tot. Azi fiind dispăruți a rămas doar spiritul lor. Nu mai putem vorbi de dragoni reali. Doar de manifestarea lor in noi înșine.

Cum să îți dresezi dragonul
2010 | 7+ | 1 h 39 min. | Filme de familie
Ca fiu de rege viking, timidul Sughiț al III-lea trebuie să îndeplinească un ritual de inițiere: să ucidă un dragon pentru a dovedi că are stofă de războinic.

Aceasta poveste înseamnă ca eroul nostru își descoperă puterea de dragon din el însuși, după care se va război si va dovedi ca poate învinge un dragon.
Cum sa-ti dresezi dragonul ( are 4 volume): 1. Cum sa fentezi blestemul unui dragon; 2. Cum sa vorbesti dragoneza; 3. Cum sa fii pirat; 4. Cum sa-ti dresezi dragonul

| AlinTIRISTU explică (pentru Kamiyashiro):

Ok, am înțeles dar cum au ajuns pe alte planete? Și cum sa se transforme în oameni?

| Kamiyashiro a răspuns (pentru AlinTIRISTU):

Nu au ajuns de aici. Dragonii sunt ființe elementare create de planete cum au fost cândva dinozaurii pe planeta noastră creați odată cu păduri si copacii gigantici de 5-15km care existau in epoca dinozaurilor.
Nu se transformă in oameni, spiritul lor trăiește in oamenii care se lasă inspirați de catre ei asemenea lui Bruce Lee. El facea parte din societatea dragonilor de arte marțiale. Deci pe planeta noastră doar spiritual avem contact cu dragonii, pe alte planete îndepărtate sunt convins ca există si au si ei planete lor.

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Da, e plina România de ei, ăștia scuipa venin si ura

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Varanii... sunt considerati inca dragoni parca. Deci putem spune ca da.

| johnnny123 a răspuns:

Sper că nu ai mai mult de 7 ani...

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Nu cred! Teoria mea este ca au existat(de unde avem si zmeii din basme)apoi s-a intamplat ceva si au disparut!