| Mikku a întrebat:

Dati-mi si mie exemple de anime ca Kaichow wa Maid-Sama! Plz fundita :*

8 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Nu cred că vei găsi un anime asemănător cu acesta, pentru că şi eu am căutat şi nu am găsit. Oricum, îţi voi recomanda nişte anime-uri pe care le-am văzut recent şi mi-au plăcut foarte mult.
'' Bokura ga ita''. Adevărul este că nu m-am uitat la acest anime, dar având în vedere că majoritatea persoanelor care s-au uitat la acest anime au spus că este genial, ţi-l recomand.
http://www.desenesianimeonline.info/bokura-ga-ita
''Highschool of the dead''. Anime-ul acesta e genial. Ţi-l recomand. Acum ceva timp am vrut să mă uit la el, dar nu mi-a plăcut cum a început mă plictisea, dar i-am dat o şansă şi este grozav de bun. Aş vrea să existe şi sezonul doi.
http://www.desenesianimeonline.info/high-school-of-the-dead-
''Kimi ni todoke''. Un anime foarte bun. Băiatul din acest anime nu se compară cu Usui din Kaichou wa Maid-sama, dar e şi acesta destul de simpatic. Chiar dacă nu are acea atitudine de ''băiat rău'', e interesant. Am văzut doar primul sezon, când voi avea timp îl voi începe şi pe al doilea.
http://www.desenesianimeonline.info/kimi-ni-todoke
Cam astea sunt anime-urile care le-am văzut recent. Dacă mai vrei şi alte recomandări să-mi spui. :)

| irbis a răspuns:

Incearca anime shoujo.

| Cromasston a răspuns:

Am vazut de curand "Death Note", are 37 de episoade.mi-a placut foarte mult, nu credeam ca un anime poate fi atat de bun.

| Strwberrs a răspuns:

Lovely Complex
Your Lie in April
Myself yourself

| IAmAFreak a răspuns:

Hmm, incearca Special A, mie mi-a placut si e destul de interesant ^^ Sau Clannad ^^ -daca hotarasti sa-l vezi te sfatuiesc sa ai macar o batista la tine, eu am bocit mult la el rolling on the floor Astea sunt recomandarile mele. Apropo, Clannad are si sez doi-Clannad After Story

Răspuns utilizator avertizat