Hai sa-ti spun eu care m-au speriat cel mai mult. dragg me to hell, insidious, haunting in connecticut, the others, the amitiville, unborn, si cu zombie mi-a placut dawn of the dead, intoarcerea mortilor vii 3, dance of prom (sau asa ceva)(cu adolescenti)
nu mai stiu sigur cumse numea., the hauting in winchesterhouse, insa insidious e misto rau de tot aa si mai este si the hole(cu adolescenti)
, te poti uita si la an american wewrwwolf at paris(cu adolescenti)
este cu varcolaci probabil il stii.cu toate ca e cam vechi mie chiar mi-a placut. the shining, the rite, the grudge, mirrors 1, 2, the ring,poltergeist, necromantia, the collector, scream, saw, the exorciser, wrong turn(cu adolescenti)
, hatchet(cu adolescenti)
, haunting in pearson place, wake wood, number 23, knowing, quarantine, the maze(cu adolescenti), husk(cu adolescenti), hatchet(cu adolescenti), masacru in texas(cu adolescenti)
enjoy
The vampires diries este un serial mie imi place foarte mult este cu adolescenti si este romantic.
pa pa!:*
Eu iti recomand "Detention". Si iti dau un sfat : nu te uita singura la el :-ss
1. Stiu ce-ai facut asta vara
2. N-am uitat ce-ai facut asta vara
3. Scarry Movie
4. Twilight ( toate filmele din serie: Amurg, Luna noua, Eclipsa, Zori de zi; nu e chiar horror, dar e cu vampiri si varcolaci)
5. Super 8 (nu sunt chiar adolescenti; sunt putin mai mici, dar e infricosator)
Sper sa-ti placa!
Fright Night la filmu asta am si ras mult dar m-am si speriat rau de tot asta e cel mai recent vazut de mine.
O seara placuta!
anonim_4396 întreabă:
CorinaAici întreabă:
al33xx4 întreabă: