anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce producătorii anumitor remake-uri de filme și seriale nu își dau silința să le facă cum trebuie, chiar mai bune decât originalul, în schimb remake-urile ies de slabă calitate și nu reușesc să obțină nici măcar jumătate din audiența originalului?

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Trebuie sa ne gandim si la faptul ca daca originalul a fost atat de bun, nu ai nicio sansa cu un remake sa il intreci, deci esti pe locul secund oricat te-ai chinui.

Remakeurile se fac de obicei la filmele care au avut mare impact asupra cinefililor, fie ca si incasari, fie au fost filme cult care au fanii sai si aia sunt mai putini decat publicul larg in general dar sunt fanatici.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Motivul este asemanator pentru care un film este deseori apreciat a fi mai slab decat romanul dupa care a fost facut.

| Sn4k3 a răspuns:

In mare parte pentru ca sunt incapabili.

| Brizbriz a răspuns:

2 motive:
1. daca e chiar slab, atunci se folosesc de reclama primului film ca sa vanda noul, in care au investit cat mai putin
2. daca nu e chiar slab, atunci poate tie ti-a placut mult mai mult prima oara, erai mai tanar(a) (cerul era mai albastru, soarele mai stralucitor, etc.)... in cazul meu a fost Fantastic Four, ala cu Jessica Alba mi s-a parut mult mai bun, cu toate ca asta nou a fost super-productie (totusi, am inteles ca apare alt remake, in 2023 https://www.imdb.com/title/tt10676052/ )

totusi eu am vazut remake-uri mult mai bune, mai ales dupa filme din alte timpuri care nu imi spun nimic, chiar daca au avut actori mult mai buni (prima versiune)... incearca Sabrina

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Crezi că dacă oamenii respectivi ar aveau creativitate, ar face remake-uri?