| Shaniquablackgirlro2005 a întrebat:

De ce seriale Disney ca The Proud Family, That's So Raven, Corey in the house, Jett Jackson, sister sister nu au fost in Disney channel Romania? Ma deranjeaza, ma simt ofensata ca sunt neagra, rasismul doare! Sau alte motiv

Răspuns Câştigător
| StoicAnalysis a răspuns:

Nu cred ca e de rasism. Adica cel putin pe disney cand eram mai mic in urma cu vreo 10 ani, erau actori de culoare frecvent in proiectele lor de seriale(in Romania). Deci, de ce ar fi rasisti acum, daca in urma cu 10 ani nu au fost? Sunt unele tari unde nu le gasesti pur si simplu. Incearca cu un VPN sau sa vezi serialele online pe alt site.

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Copiii aia care sunt vedete Disney cresc la un moment dat si atunci urmeaza altii care joaca in seriale noi.Asadar nu le mai ruleaza nimeni pe alea vechi, mai ales cand adultii, candva copii/adolescenti, o iau razna (exemple: Miley Cyrus, Demi Lovato etc.) si se considera ca prin difuzare copiii vor dori sa fie ca ei, sa ii preia model.Dar gasesti orice doresti sa vizionezi pe internet.

| Shaniquablackgirlro2005 explică (pentru dullcat):

De acord la opinie dar vorbesc de ce nu dau in Romania aceste seriale nu aveau bani? Stiu ca au fost Jetix cand eram mica si era hannah montana, parca Phineas si Ferb, Dragonul American cred ca Kim Possible și asta, eram mica eram 4 ani. Dar the proud family si That's so Raven? Kim Possible e din 2002 a apărut tarziu in Romania, the proud family e din 2001 Și that's so raven din 2003. Dar poate nu avea bani era si Jetix cu putine seriale. Ma tem sa nu fie găsim pentru ca personaj principale sunt vorba de rasă neagra. Eu sunt negresa si cineva copil în parc cand eram mai mica mi-a spus că Penny Proud din desene e tiganca. Penny Proud este adolescentă afro americană și desen animat the proud family e tare. Si Raven Baxter exact ca Penny, serialul are Raven Simone.Acum Miley de la hannah montana a devenit hannah satana, ma sperie videoclipuri ei. Mi a plăcut mai mult Hannah Montana.I miss the old disney! și la disney channel acum sunt numai desene urâte cum casa bufnitelor.prefer să uit la dragonul american și the proud Family decat prostia aia oricand.

| GulubuntzBudulush a răspuns:

Ești cumva provenită din Statele Unite ale Americii? Jett Jackson nu a fost difuzat în România, pentru că la vremea aceea nu exista Disney Channel. The Proud Family este un serial mai vechi, nu se mai produceau episoade la vremea când s-a lansat Disney Channel România, plus că Disney Channel a mai difuzat, atunci când s-a lansat în România alte seriale mai vechi, dar nu a difuzat The Proud Family, o dată din moment ce era vechi și trebuiau să mai pună și seriale Disney XD (Disney XD nu era în România) și din al doilea motiv, România nu are (și atunci cu atât mai mult) o populație considerabilă de negri. A existat totuși un episod cross-over din Lilo și Stitch în care apare The Proud Family. Corey in the house, barem, nici n-a fost așa de popular. În cazul lui That's so Raven, fiind difuzat cu mai mult timp în urmă, a fost aceeași situație ca la The Proud Family, dar spre deosebire de el, spin-offul Casa lui Raven se difuzează aparent pe Disney Channel.

Întrebări similare