| perfectgirl7 a întrebat:

E normal să fiu invidioasă dacă iubitul meu dă banii la alte femei cum ar fi fosta lui pentru că are un copil cu ea, adică eu mor de invidie în situația asta nu mi convine de nicio culoare mai bine mă fac și eu panaramă pentru că fetele astea sunt foarte apreciate în România și fetele cuminți sunt luate de fraiere și cam toți își bat joc de el din câte am văzut

58 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns (pentru perfectgirl7):

Si ai zis sa-l iei tu dupa ce si-a facut "bagaje" este? rolling on the floor Not a smart move.

| Kiran a răspuns (pentru perfectgirl7):

Odata ce te gandesti daca pleci sau nu din viata unui om, raspunsul este deja evident, pana la urma, du-te acolo unde esti iubita

| perfectgirl7 explică (pentru siriusblack98):

A fost o idee proastă serioshee hee

| Furnicuta000 a răspuns:

Pai si daca nu voia sa faca asta tot era obligat de lege pentru ca trebuie sa sustina financiar acel copil, trebuie sa-i dea bani lunar fostei. Cand iei un barbat divortat si cu copil, accepti faptul ca el va avea mereu o legatura cu copilul si cu mama copilului.
Dar priveste partea buna, daca ii da bani si isi viziteaza copilul inseamna ca e un tata responsabil si pe viitor daca veti avea copii te vei putea baza pe el

Bula
| Bula a răspuns:

Iubi al tau trebuie sa plateasca pentru cresterea copilului.
Este obligat, ca parinte.

| perfectgirl7 explică (pentru Bula):

Știu asta dar nu o să mai iubi al meu

| perfectgirl7 explică (pentru Furnicuta000):

Nu e divorțat nu au fost căsătoriți

| darrio2007 a răspuns:

Are responsabilitati si bravo lui. Se pare ca prea te crezi perfectgirl.

| darrio2007 a răspuns:

Se pare ca in alta intrebare spuneai ca vrei sa te muti cu el, in satul lui. Dar nu vor parintii tai.
Se pare că esti și geloasă.

| perfectgirl7 explică (pentru darrio2007):

Nu vreau nepărat să mă mut încă mai aștept

| perfectgirl7 explică (pentru darrio2007):

Da se pare că are responsabilitatea față de copil

| Kufu95 a răspuns:

Legea îl obligă să plătească pensie alimentară pentru copil, tu pratic îl pui pe el, să facă o infracțiune, eu cred că tu nu cunoști nici legea, din moment ce tu ești invidioasă și din așa ceva. Nu îți convine situația? Pleacă de lângă el și gata. Eu nu cred că vei rezolva nimic, dacă vei ajunge panaramă, cel mult vei arăta doar penibilă, în fața bărbaților care chiar știu să aprecieze o femeie.

| darrio2007 a răspuns (pentru perfectgirl7):

Asta e. Pe tine te iubeste intr-un fel iar pe copil altfel.

| darrio2007 a răspuns (pentru perfectgirl7):

Ok. Gandeste-te foarte bine inainte sa iei o hotarare. Decizia ta iti poate influenta toata viata.

| Whitte a răspuns:

Trebuie sa dea bani pentru copil. Si numai "fosta", mama copilului ii poate primi.

| perfectgirl7 explică (pentru Kufu95):

Dar nu i-am spus să nu plătească pur și simplu sunt doar invidioasă pentru că așa e caracterul meu aia venit a trecut și ce se alege cu ceva de la el de asta sunt invidioasă aș fii invidioasă și dacă ar fi vorba de sorsa măsa sau alt cineva pentru că doar eu vreau să fiu în atenția lui și să primesc chestii asta e ideea

Gen mie nu mi ar conveni să de a mereu la altcineva Okey e ziua lui maicăsa îi ea ceva Okey e ziua lui sorsa îi ia ceva dar nu să le ia și să le de a mereu sau dacă au nevoie de ceva urgent să le-a de a nu spun că nu dar în fiecare lună și chestii din astea și de asta sunt invidioasă și pe fosta lui că o să fie nevoie să îi de a în fiecare lună și mie nu îmi place ca iubitul meu să de a la alte femei indiferent de ce femeie este vorba mă frustrează chestia asta, oricum am mereu impresia că o să se împace și eu o să rămân baltă

| Furnicuta000 a răspuns (pentru perfectgirl7):

Tot aia e

| Kufu95 a răspuns (pentru perfectgirl7):

În rest cum se comportă cu tine?

| StrongHeart a răspuns:

Deci esti invidioasă că un copil primeste sustinere din partea tatalui său? Ce spune asta despre tine?

E okey

| GligoresiLaruca a răspuns:

O sa fii pe locul 2 mereu.Cateodata locul 3.
Daca traieste ma-sa locul 4.

| perfectgirl7 explică (pentru GligoresiLaruca):

Da bravo

| Kufu95 a răspuns (pentru perfectgirl7):

Aha, deci tu stai cu băiatul ăsta, doar ca să ai tu ce te lăuda că îți cumpără. Exact cum am spus în altă întrebare, tu nu ai trecut de la faza de fată la femeie, maturizează-te pe bune! Uite așa vei pierde multe persoane din jurul tău, nu doar pe acest om, mai vedem peste câțiva ani, când chiar nu îți va mai fi așa ușor, să întâlnești alți bărbați, să vezi tu cum vei începe cu adevărat să apreciezi, că oamenii stau cu tine pentru ce ești tu ca persoană, nu ca să obțină ceva sau mai există varianta, să crească și mai tare frustarea, să începi să crezi că toți suntem la fel, cam asta se întâmplă în multe cazuri, dar atâta vreme cât el nu se comportă urât cu tine și tu ai spus clar, că are o responsabilitate, scuze, dar nu am cum să îți țin partea, există și alte lucruri mai grele prin care trece lumea, nu că nu îți ia ție cadou, acum pe bune. Bun, deci în concluzie ori te desparți de el ori continui să fi alături de el și te oprești în a mai urmări doar materialismul.

| Cipi1212 a răspuns:

Trebuie să plătească pensie alimentara.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Iubitul tau nu "dă banii la alte femei", el plateste pensie alimentara a copilului. Banii aceia sunt dreptul copilului.
Ii poti spune sa faca transfer bancar, ca sa existe si o dovada a platii.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru perfectgirl7):

"aia venit a trecut și ce se alege cu ceva de la el"
Esti complet aeriana! Tu habar nu ai ce inseamna sa cresti un copil. Banii aia (1 000 - 1 500 lei) nu ajung pentru cresterea copilului, trebuie sa munceasca si ea sa-i asigure mai mult decat mancat, imbracat.

| Mosotti a răspuns:

Si nu e normal sa ii dea bani daca are copil? Daca erai fata cuminte nu te deranja ca ii da bani, esti opusul.