anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi puteti da va rog frumos niste filme cu criminali sau asasini misteriosi? Sa fie horror FOARTE horror Am sa ma uit la toate pe care mi le recomandati Cel care da cel mai tare film, ii dau fundita. Daca imi dati filmul, iar apoi imi spuneti despre ce este vorba in el, poate va dau fundita si atunci. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| razvan05 a răspuns:

Sincer, iti recomand filmul Faces In The Crowd. e vorba despre o femeie care in urma unui conflict violent cu un criminal este aruncata de pe un pod si isi pierde memoria. Urmaeaza o perioada foarte grea pentru ea incercand sa-si aduca aminte ce s-a intamplat in acea noapte, cum arata agresorul si incercand de asemenea sa-si aminteasca fetele cunoscute (prieteni, familie). are parte de multe situatii in care are impresia ca cel care sta in fata ei este chiar criminalul care a incercat sa o omoare, insa in final acesta apare in ultima secunda din film, in reflexia oglinzii in care femeia se vedea. (http://www.youtube.com/watch?v=eqU6xlD6fbA)

5 răspunsuri:
| Alexandru98 a răspuns:

Eu iti recomand serialul Prison Break
are o poveste incredibila
eu si acum il urmaresc

| anonim_4396 explică (pentru Alexandru98):

Bine tongue Am sa ma uit la el big grin Dar imi poti da mai multe detalii despre ce se intampla? big grin Pe scurt, in cateva randuri happy

| IubithaThaa a răspuns:

Legend of the sekker - Este serial, mie imi place foarte mult

| Geoogeo a răspuns:

Recomand serialul big grinexter. Este vorba de un criminal in serie care in acelasi timp este angajat in politie. Lucru care face ca totul sa fie captivant il constituie faptul ca el omoara doar criminali. Este foarte tare serialul, nu o sa te plictisestibig grin.

| Geoogeo a răspuns:

*Dexter.