1.Da astept foarte mult filmul.
2.Nu-mi mai place de el acum.Se lasa usor orbit de aparente si nu gandeste decat la razbunarea lui.
3.Da le-am vazut.Al doilea mi s-a parut putin mai slabut dar restul au fost bestiale.
4.Pai chiar daca e nefolositoare acum mai tarziu o sa-si arate valoare, asa cred eu.
Nimeni nu stie cate amintiri or sa mai bage(manga e cu vreo 50 de ep inainte).
6.Naruto,pentru ca niciodata nu s-a dat batut si a incercat sa uimeasca si sa protejeze oamenii care l-au numit monstru.Are o inima mare dovada ca nu lasa pe nimeni in urma(Sasuke).
Cam asta cred eu. ![]()
Funda
MS mult!
Daca se poate as vrea sa aud si raspunsurile tale la intrebari.
Bine Sa Incep ![]()
Da Astept road to ninja =) mult
Sasuke deci. hm sincer nu mi se pare asa gresit.practic isi razbuna fratele (parerea mea)
da am vazut moviurile 1, 2, 3, 4, 5 insa 1 nu prea mi a placut am si sarit uneori.
ino nu prea mi se pare folositoare dar daca imi aduc bine aminte cand se luptau cu asuma in episodu` 270 si ceva cred l a salvat pe choji ma rog
5 ![]()
6am 3 pesonaje sincer
1) sakura e draguta si puternica si chiar nu se lasa nici ea jos 2)naruto nu se da bautut e puternic
3)kakashi e super misto
ce pot sa zic
=)
1.da astep mult, 2. mie nu mi se pare gresit. 3. da le-am vazut. 4. cam ai dreptate. 5. da cu cat citest mai mult cu atat mai multe amintiri. 6. asa multumes ei sau la revedere.
GabrielDaniel01 întreabă: