|

Hi. Ce e IMBd pentru filme si cum functioneaza?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

IMBD - este cel mai mare/renumit site, membrii caruia da note filmelor in functie de cat is de bune/rele. + Da informatii referitoare la genul si distributia filmului/serialului celebritati etc.
Inainte de a viziona un film poti cauta pe Imdb ce nota are filmul. Asa iti poti da o parere standard despre calitatea programului. Filmele nou-noute pot avea un punctaj fals, datorita ca la inceput fiecare vot conteaza mult (asa ca de exemplu cativa insi voteaza tot aiurea programul primeste calificativ super-bun, dar cu timpul se regleaza cum tot mai multi useri dau cu votul.
Sa iti faci o parere 9+-> ESTE CAPODOPERA, Nota 7-9 ->inseamna ca programul este foarte bun. 5-7 filmul este decent, merita vizionat.
Filmele de sub 5 sunt de regula esecuri, filme slabe. Asta e parerea mea, eu ma uit la filme care au 5+ stele

4 răspunsuri:
| a răspuns:

E un site/app unde sunt postate diverse filme și seriale, cei înregistrați le dau note și le comentează ca tu să știi dacă e un film bun sau prost
totodată sunt și diverse topuri
varianta românească e cinemagia unde-s exclusiv români

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Site/aplicatie pentru informatii despre filme/seriale (note, review-uri, data lansarii etc).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E o aplicație, în care poți să vezi detalii despre fime. Poți să vezi câte sezoane are, câte episoade, cât durează un episod, când apare un episod. Poți să afli tot felul de informații despre filme și seriale.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Https://www.imdb.com/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează