| mircea22 a întrebat:

La mulți ani tuturor. O alternativa la Youtube vanced? Dar cu care sa pot face screen miroring pe televizor. Exclus aplicații gen Pipetube. Nu are posibilitatea de a vedea conținut pe televizor

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Ce vrei tu este sa faci cast din aplicație pe televizor, nu screen mirroring. Sunt chestii diferite.

Screen mirroring faci cu Chromecast sau uneori merge direct daca ai telefon și tv compatibil. Ideea e că și dacă faci cast din vanced tot îți intrau anunțuri, pentru că tv-ul tau are YouTube-ul clasic și la el te conectezi când faci cast.

Eu folosesc browserul brave pe mobil, nu ai ad-uri dar nu poți face cast.

4 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Există mai multe alternative la Youtube Vanced, dar nu toate oferă opțiunea de screen mirroring pe televizor. Unele opțiuni posibile ar putea include:

VLC Media Player: acest player media gratuit este disponibil pentru mai multe platforme și oferă opțiunea de screen mirroring prin intermediul unui dispozitiv Chromecast sau prin conectarea directă a dispozitivului la televizor prin intermediul unui cablu HDMI.

Google Home: puteți utiliza această aplicație pentru a vă controla dispozitivele Chromecast și pentru a reda conținut de pe internet pe televizor.

PotPlayer: acest player multimedia gratuit este disponibil pentru Windows și oferă opțiunea de screen mirroring prin intermediul unui dispozitiv Chromecast sau prin conectarea directă a dispozitivului la televizor prin intermediul unui cablu HDMI.

LocalCast: aceasta este o aplicație gratuită pentru Android care vă permite să redați conținut de pe dispozitivul dvs. pe televizor prin intermediul unui Chromecast sau al unei alte surse de streaming compatibile

| Floridori a răspuns:

Exista aplicatii separate prin care poti face screen mirroring, indiferent de ce vizionezi pe telefon.
Cauta in magazinul Play "screen mirroring" sau "cast to TV".

| mircea22 explică (pentru Floridori):

Mulțumesc pentru răspuns. Dar eu vreau filme de pe YouTube, fara reclame

| Floridori a răspuns (pentru mircea22):

Pai poti instala YouTube Vanced si in paralel, o aplicatie care sa faca screen mirroring, sa rulezi ce film vrei tu pe telefon (in YouTube Vanced sau orice site de filme ori aplicatie) si sa vezi prin aplicatia de mirroring, ceea ce se ruleaza pe ecranul telefonului tau, pe ecranul TV-ului.