anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu v-ați săturat de filmele cu subiectele "Cenușăreasa și prințul?", "Sărăntoaca și bogotanul?", "Bad boy-ul și sfânta?"

De unde credeți că vin aceste subiecte promovate intens în cinematografie, ba chiar și în literatură?

De ce simte nevoia cinematografia/literatura să promoveze intens subiectele de genul, când în realitate cazurile de genul sunt foarte rare.

Și de ce femeile sunt fane aceste subiecte? (Spun femeile, deoarece nu cred că bărbații chiar sunt fani aceste subiecte) ce le fac pe ele să miște acel interior al lor și să privească aceste filme cu intensitate și obsesie?

10 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Asta cere mediocritatea, asta se ofera. Un film ceva mai complex, amplu cu poveste care nu e pentru toata lumea nu va avea succes pentru ca nu e pentru toata lumea. Mizeriile basic sunt cele mai cerute. In plus de asta multe pustoaice viseaza la printi care le scot din saracie venind pe cai albi calare, in zilele noastre in cai putere, ele nefacand niciun efort pentru a iesi din asta. 50 shades e fix din tiparul ala numai ca tematica principala s-a axat pe sex fiind prezentata vremea moderna. Aceeasi mediocritate scenaristica e in ambele cazuri, d-aia ies filme tot mai proaste.

| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

No comment big grin

| sabin89 a răspuns:

Eh, unde sunt scriitorii ăia, gen Victor Hugo, Galsorthy, Emily Bronte, Thomas Hardy, Tolstoi, Dumas, Dostoevski...

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Contează dacă situațiile de genul sunt rare sau nu sau contează mesajul operei?

| anonim_4396 explică (pentru Niciunnumedeutilizator):

Bună întrebare happy
Da ideea este că nu văd multe cazuri de genul în realitate (cum de exemplu sunt la filmele comedii, drame sau chiar poli, care par mai plauzibile și poveștile vaste și ample se pot întâlni în realitate, presupunând că totuși filmul trebuie oarecum să exprime realitatea, chiar și-n poveștile de dragoste, care multe sunt divine, dar sunt și multe uzate pe acest tipar, care devine banal când se abuzează de el) iar de aici întrebarea, dacă ele nu există în realitate, de ce totuși în media sunt exacerbate și multe?

| sabin89 a răspuns (pentru anonim_4396):

"dacă ele nu există în realitate, de ce totuși în media sunt exacerbate și multe?"
Nici filmele gen Matrix nu au nimic a face cu realitatea și totuși...

| anonim_4396 explică (pentru sabin89):

Asta așa e happy Mai există și SF happy

| DeMicUnCălător a răspuns:

Mie încă-mi plac. Stimulează imaginație și ajută la deconectare.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Asta cer oamenii, despre asta se fac filme si se scriu carti.Ideea este sa aiba fraierii chestii multe si identice sa consume, care slava Domnului se compun foarte usor, iar oamenii de nimic, lipsiti de imaginatie se pot imbogati.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba da, m-am saturat de clisee nerealiste.
Materialista basinoasa si snobul papagal asta ar fi un titlu realist.

Întrebări similare