| NicolaeSebastianTemes a întrebat:

Salut,Am văzut cu ceva timp în urmă un film de comedie al cărui nume nu mi-l mai amintesc.Pe la începutul filmului apăruse un bodyguard homosexual al unui club iar la final tot cu acesta s-a încheiat filmul (a avut doar două scene scurte, cred) Și atunci când filmul era aproape de sfârșit, personajul principal a intrat într-o mașină în care era fix bodyguard-ul iar cel care urcase în mașină știa de fapt ce vrea să-i facă bodyguard-ul iar el a strigat Nuuu! pe fundalul mașinii care pornise la drum până să se încheie filmul.
MĂ PUTEȚI AJUTA VĂ ROG SĂ-MI AMINTESC NUMELE FILMULUI RESPECTIV? Țin minte că îl dăduse pe Pro TV cred că în jurul anului 2010 Cam așa Mai era un film tot de genul ăsta al cărui nume îl uitasem, dar l-am găsit accidental: era vorba despre Croazieră cu amor.
DECI?

1 răspuns:
| BBJHHRUGs a răspuns:

Descrierea ta ori e incompleta, ori e eronata, sau confuza.

1. Croaziera cu amor... si homosexual... seamana cu tema filmului Boat Trip (2002) cu Cuba Gooding Jr. si Vivica Fox.

2. Iar prima descriere seamana... din cate imi amintesc bodyguard-ul homosexual era barman in nightclub si l-a servit pe personajul principal, iar la finalul fimlumui acesta intra in bucluc (cautat de politie) si sare in masina fix la barmanul homosexual care se pragtea sa plece acasa ca isi terminase tura. Iar acesta cand il vede il recunoaste, zambeste si blocheaza usile masinii iar personajul principal incepe sa tipe. Filmul se numeste The Hot Chick (2002) in care a jucat Rob Schneider.
Funda? Daca e acesta.