| whitediamond34 a întrebat:

Salut. Caut si eu un film si nu il gasesc, este vorba de o familie de doctori care aveau un fiu. Fiul lor a fost ucis si criminalul a scapat la tribunal basma curata. Ei l-au prins pe criminal si au inceput sa il tortureze la nesfarsit, fiind doctori il torturau intrucat sa nu moara si dupa ce se vindeca o luau de la capat. Stie careva cum se numeste va rog!?
Sau mai era unul cu un barbat care a fost executat prin injectie letala fiind nevinovat. Inainte sa fie executat a jurat ca se va intoarce sa se razbune.
Oricare film din cele 2 as vrea sa il revad. Sper sa ma puteti ajuta. mersi

Răspuns Câştigător
| Sn4k3 a răspuns:

The Tortured (2010), iar pentru al doilea, mai multe detalii.

| Andrei0003 a răspuns (pentru Sn4k3):

Cum a zis și Sn4k3, primul este The Tortured. La ăsta finalul e piesa de rezistență în condițiile în care doar restul filmului e super bun.

| whitediamond34 explică (pentru Sn4k3):

Era un barbat cu parul lung... si a fost acuzat pentru crima sau vrajitorie prin injectie letala. in timp ce isi astepta exexutia a scris o scrisoare iar cand a fost pus pe masa si injectat in timp ce se uitatu la el oameni din spatelele oglinzi s-a ridicat si a zis ca se va razbuna pe toti care lau acuzat. era un grup care lau acuzat... mai multe nu mai tin minte. cred ca e mai vechi filmu dar iti multumesc oricum pentru primul film

| Sn4k3 a răspuns (pentru whitediamond34):

Johnny Frank Garrett's Last Word?

| whitediamond34 explică (pentru Sn4k3):

Exact. mersi mult bro. destept grup

4 răspunsuri: