| SpaYmaa a întrebat:

Salut. Caut un film văzut în copilărie la TV, este vorba despre un băiat a cărui familie este ucisa în fata lui de un "mafiot". Băiatul creste, se antrenează și ajunge sa lucreze pentru cel ce i-a omorât familia. În final, băiatul îl ucide pe "mafiot"... își aduce cineva aminte?

2 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

"The Godfather: Part II" din 1974, regizat de Francis Ford Coppola și cu Al Pacino în rolul principal. Acest film spune povestea lui Vito Corleone, un imigrant sicilian care se luptă pentru a-și construi o afacere de succes în America și a familiei sale, precum și a fiului său Michael, care preia controlul afacerilor familiei și își răzbună tatăl și familia prin eliminarea dușmanilor.

"The Outsiders" din 1983, regizat de Francis Ford Coppola și cu o distribuție care include actori tineri precum Tom Cruise, Matt Dillon, Patrick Swayze și Rob Lowe. Filmul spune povestea a doi frați care se luptă să supraviețuiască în lumea mafiei și a violenței din anii '50.

"The Departed" din 2006 regizat de Martin Scorsese cu Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson și Mark Wahlberg în rolurile principale, care spune povestea unui polițist infiltrat într-o bandă de crimă organizată și a unui polițist care este infiltrat în poliție. Ambele personaje încearcă să se mențină în ambele lumi, în ciuda pericolelor și a tensiunilor crescânde.

| AdrianaBacescu a răspuns:

The Outsiders?