|

Salut! De ce televiziunile nu vor sa mai dea in reluare serialele anilor 90? Salvați de clopotel, Destinul familiei Howard, Dallas, Santa Barbara, Telefonul de la miezul noptii, midnight caller, erau chiar frumoase filmele anilor80/90, Hunter, Guldenburg.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pentru ca nu ar mai avea același rating. Un serial vechi, chiar dacă este bun are un număr mic de potențiali telespectatori în comparație cu un serial care rulează în premiera în tara noastră.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Acum zic si eu ca un afon nu ca un om de media, caci nu cunosc atat de bine domeniul.
Dar din cate stiu eu ca sa poti publica un show un serial ai nevoie de o licenta platita, un fel de drept de distribuire, ori daca acele seriale numai sunt in voga si nu ar face rating, practic acele posturi ar iesi in pierdere.
Altceva nu stiu.
Da si eu am cateva seriale din trecut pe care le-as mai vedea.
Unul dintre ele este Familia Bundy pe care il consider parintele sitcomurilor, dar pana sa il vad la tv (ultima data era difuzat pe sport.ro sau pro X cum ii spune acum) l-am descarcat pe PC si ma uit cand am eu chef.
Din lista ta am vrea sa revad Telefonul de la mezul noptii, daca imi aduc bine aminte e cu un domn care lucra la un radio de noapte si primea tot felul de telefoane si rezolva probleme care mai de care mai complicate, cel putin atat imi aduc aminte.
Subiectul deschis de tine atinge o nota sensibila pentru mine, sunt seriale pe care desi nu le urmaream cu mare interes (pentru ca eram mic de ani) titlurile lor mi-au lasat o amprenta, printre ele Buffy spaima vampirilor, Viitorul incepe azi,Salvati de clopotel,Printul din Bel Air,The X-Files, si multe altele pe care nu mi le mai amintesc acum.
The Simpsons de ex. il urmaresc si acum daca nu se termina de filmat cred ca nu am sa ajung niciodata sa il vad tot, dar adevarat ca este singurul serial din anii 90 care inca se face si in prezent.

| a răspuns:

Pentru că foarte mulți nu s-ar uita, nu vezi câți dn cei care cer filme și seriale menționează clar să fie noi?