| maddog95 a întrebat:

Stau si ma tot intreb care-i mai bun?
"Minti criminale" "comportament suspect" sau "intentii criminale"?
As dori sa aflu si parerea celorlalti deoarece mie mi se pare ca cei din "intentii criminale" se cred cam superiori de aceea mi-a scazut interesul pentru ei si mi-a crescut interesul pentru "comportament suspect" deoarece mi se par ceva mai profunzi si arata in totalitate ce poate "fata" mintea omeneasca...
As vrea sa aflu daca doar mi se pare...

Răspuns Câştigător
| Daniella a răspuns:

Minti criminale mi se pare un serial genial.Ma uit la el de foarte mult timp si ma pasioneaza extrem de mult fiecare episod, fiecare crima si tot ce tine de filmul acela. Observ ca te pasioneaza si pe tine filmele cu criminali si comportamentele lor [ pe Investigation Discovery sunt multe emisiuni despre criminali, daca te intereseaza ]. Oricum Minti criminale intrece orice serial cu criminali!

1 răspuns:
| ramonikame a răspuns:

Eu am urmarit toate cele 6 sezoane din minti criminale si e serialul meu preferat. e genul de serial la care nu poti pune pauza si te acapareaza pana la final. am urmarit si cateva episoade din comportament suspect si am ramas un pic dezamagita. cand am vazut episodul din minti criminale, cand au lucrat ambele echipe la un caz, am crezut ca o sa fie mai tare comportament suspect, insa nu mi se pare asa. sunt mai lenti, se prind mai freu de unele faze. a fost un episod in care imi dadusem seama de o chestie si s-au prins si ei dupa 5 minute. si in plus la minti criminale nu-mi luam ochii de la monitor tot episodul, desi poate mai vazusem acel episod, iar la comportament suspect ma cam plictiseam uneori. asta e parerea mea.