|

Salut, stie cineva daca se va mai continua Fabrica de bani sau sezonul 3 este ultimul?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

La Casa de Papel va continua cu sez.3 din 19 iul 2019 (adică de azi/a apărut). Deci vizionare plăcută pentru întreg sez.3 care are 8 episoade deja apărute.Serialul ar putea să aibă și al 4 lea sez.
https://paginadeseriale.ro/ce-stim-despre-urmatorul-sezon-la-casa-de-papel/

14 răspunsuri:
| a răspuns:

Au dat in faliment! Nu mai e in functiune fabrica!

| explică (pentru faramatania):

L-am terminat, a avut un final in care nu am inteles pana la urma daca au scapat cei din banca sau nu, la fel si profesorul... eu cred ca vor continua pentru ca nu pare a fi ca s-a terminat de tot

| a răspuns (pentru Drsss):

Abia de astăzi am început să mă uit la sez.3, am văzut doar un episod.Voi vedea ce final va avea. Oricum mi se pare grozav.Voi reveni să-ți spun și părerea mea când voi termina sezonul.

| explică (pentru faramatania):

Astept sa iti spui parerea. vizionare placuta!

| a răspuns (pentru Drsss):

Mulțumesc!

| a răspuns (pentru Drsss):

Am ajuns si eu la finalul acestui sez.3 și într-adevăr se termină brusc (adică un sez. poate finaliza așa, dacă va avea o continuare).S-ar putea, deși a fost anunțat clar cu 8 episoade, să mai urmeze.Și sezonul 1 a fost creat inițial cu 9 episoade și a ajuns până la urmă la 13. Oricum am mai căutat informatii și am găsit ceva, iar acest ceva spune, se referă exact la asta:"Le créateur de La Casa de Papel parle d'une saison 4
Vous avez terminé la saison 3 de La Casa de Papel? Vous êtes frustré par la fin de l'épisode 8? C'est normal puisque la saison 4 est d'ores et déjà prévue et de nouveaux épisodes sont en préparation. C'est le créateur de la série, Álex Pina, qui en a parlé le premier, évoquant le fait cu'il avait en réalité beaucoup à dire dans la nouvelle fournée d'épisodes de sa série phénomène. On site que la saison La saison 4 de La Casa de Papel est déjà commandée et même en tournage jusqu'au mois d'août prochain. Si Netflix n-a absolument pas évoqué de date de sortie pour la saison 4, on peut s'attendre à ce que les prochains épisodes de La Casa de Papel soient prêt d'ici début 2020. "/https://www.linternaute.com/......les-infos/
E greu să presupunem ce se va mai întâmpla după acest ep.8.Situația este grea,Nairobi împușcată,Raquel capturată, profesorul confuz (crezând că a fost executată, ordonă lui Palermo, începerea războiului, jaful ia sfârșit, sfidarea sistemului, la fel și rămâne ultima replică:se dă alarma de nivel 2. Dacă în sez.2 a existat Berlin ca ultimă rezistență, aici? răspunsul lui Palermo este clar:"domnule, a fost o onoare să vă execut ordinele" și cam asta ar fi.Dar, să nu ne pierdem optimismul, totuși:urmează un sez.4 și atunci ne vom lămuri.
PS:Vezi că robotul îmi corectează câte ceva din textul în franceză, dar te descurci tu din link-ul care ți l-am dat.

| explică (pentru faramatania):

Eu zic ca sigur va mai fi o continuare, o continuare in care profesorul trebuie sa o salveze pe Raquel, pentru ca e un final foarte rapid si nu prea pare ca asta sa fie tot serialul, plus ca nu se stie ce s-a intamplat mai departe cu ceilalti actori. oricum daca va mai fi o continuare profesorul nu a fost arestat, si o sa incerce sa o salveze pe iubita lui, cam asa vad eu continuarea. oricum a fost un serial foarte foarte frumos!

| a răspuns (pentru Drsss):

Depinde acum și cum se va termina acest jaf care deja a prins altă culoare.Raquel a spus la final, după ce a fost capturată de Suárez că profesorul a căzut în propria-i cursă, auzind împușcăturile si crezând ca ea a fost executată a ordonat lui Palermo începerea razboiului.Nu mi se pare prea simplu de acum încolo, treburile s-au complicat și chiar de la început, toți cei implicați în acest jaf au pornit cu 40% șanse de supraviețuire.Nu știu dacă chiar și Raquel ar mai vrea să fie salvată după începerea acestui război care schimbă situația total,până la momentul la care a fost capturată,acest ordin nu se daduse,ea nu poate fi implicată,totul se rasfrânge asupra profesorului și a celor care au executat ordinul,deci eu, nu întrevăd un final prea fericit pentru profesor sau pentru cei din bancă și nici pentru Lisabona,ci doar,hai să zic,să apară Berlin (că doar a fost ideea lui acest jaf) si să-l ducă la capăt (spun asta așa doar în glumă,pentru că Berlin nu mai are de unde să apară, e mort, iar acest jaf este un omagiu adus lui). Rămâne de văzut, sigur va exista o continuare, m-am lămurit cât privește asta din link-ul pe care ți l-am dat si atunci vom afla.Și da, serialul a fost minunat până aici și sigur va fi și până la sfârșit.

| a răspuns (pentru faramatania):

A fost confirmat deja sezonul 4 la La Casa de Papel.

| a răspuns (pentru telenovelistasiempre):

Dă-mi un link să văd

| a răspuns (pentru faramatania):

Stii spaniola? E in spaniola link-ul, de asta zic.

| a răspuns (pentru telenovelistasiempre):

Da știu