| LauraMarshall a întrebat:

Spuneti-mi si mie cele mai bune seriale in afara de : One tree hill, Heroes, Chuck, The vampire diaries pentru. ca le-am vazut deja.Adica la The vampire diaries o sa apara sezonul 3 abia in septembtie.asa am citit pe internet.

10 răspunsuri:
| SuperMagicSmile a răspuns:

True Blood:aici vampiri sunt reali:lumina ii omoara,usturoiul e inofensiv,chestiile religioase sunt baliverne iar singura lor slabiciune e argintul,soarele si bineinteles tarusurile

Pretty Little Liars:cui nu-i place sa urmareasca cateva mincinoase fiind urmarite si amenintate de cineva care se da a fi prietena lor moarta...

Glee:are tot ce iti trebuie:pe Emma cu ochii ei de caprioara,pe Kurt cu stilul lui,pe Mercedes cu vocea ei puternica, pe Jane Linch(no further explanation needed)

Modern Family:I Gotta` Fix That Step!

Mad Men:daca vrei sa iei legatura cu parte ta serioasa, si sa-ti arate cat de tari erau anii 60

| pwp a răspuns:

Glee e misto love struck

| LauraMB a răspuns:

Gossip Girl, Grey's Anatomy, Pretty Little Liars, Ghost Wishperer...

| DeXxa a răspuns:

How I met your mother, Dexter(preferatul meu), House MD, Skins US( cred ca asta ti-ar placea, e un pic mai romantichee hee, m-am uitat si eu din prostie), Lie To Me, South Park, mai e si Supernatural love struck

| filipm2001 a răspuns:

How I met your mother
The big bang theory
Fringe
My name is Earl
Flash forward (are un singur sezon din pacate)
Scrubs
House
Weedz
etc.

| katherine09 a răspuns:

Grey's anatomy, Seinfeld, Married with children, How I meet your mother, The OC, Gossip girl.

| behappy a răspuns:

Pretty Little Liars...BEST

| xxbiancaxx_6968 a răspuns:

iubire si onoare narcisa salbatica dragoste si pedeapsa, dr oz

| robertdark007 a răspuns:

Uita-te la game of trones

| robertdark007 a răspuns:

Game of trones cel mai beton