anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce parere aveti despre teatrul romanesc?
Eu am fost doar de cateva ori.
Am vazut D-ale carnavalului, cum se cearta alea doua proaste, cum urla din toti rarunchii si cum incep sa invarta esarfele de zici ca vor sa-si ia zborul. Voua vi se pare amuzant asta? Daca vreau sa vad asta raman in clasa pe timpul pauzei.
Am mai vazut Conul Leonida fata cu reactiunea, in care mosneagul ala vrea sa doarma, dar nu poate ca urla aia ca o dispearata, cum isi spala picioarele si iar urla ca e apa fierbinte, si ala zice un nume gresit ca sa sugereze ca e un bou, asta e amuzant?
Am vrut sa vad Cerere in casatorie, dar nu a fost piesa asta, a fost Conul Leonida fata cu reactiunea IAR. Nu au avut bunul simt sa ne spuna ce se petrece nici inainte si nici dupa spectacol pentru ca daca se afla nu mai cumpara nimeni bilet.Am fost anuntati dupa cateva zile de profesoara ca nu a mai putut ajunge o actrita.Nu ne-a fost dat nici un ban inapoi, bataie de joc.

7 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Nu ai văzut ce trebuie. Teatrul e mai vast decât ai văzut tu. Iar proasta organizare a lor nu cred ca are legătură cu teatrul în sine și ce semnifică sau transmite el.

| mihai69 a răspuns:

Teatrul românesc nu e reprezentat doar de două piese, în Dumnezeu știe ce distribuție și regie nefericită vei fi avut tu ghinionul să le vezi.
Caută „Steaua fără nume" de Mihail Sebastian, sau „Micul infern", sau și mai bine - „Take, Ianke și Cadâr"! Ori „Visul unei nopți de iarnă", „Titanic vals", „Gaițele" etc.
Și caută să le vezi sub bagheta unor regizori de marcă, cu o distribuție pe măsură. Pe urmă mai vorbim despre TEATRUL ROMÂNESC!

| lpavel a răspuns:

Teatrul in general nu numai Romanesc mi se pare... nu mai bine nu zic nimic big grin Pur si simplu ma lasa rece, indiferent, pentru mine teatrul nu exista, numai filme si muzica! happy

| EneCristian a răspuns:

Cum sa explic. Suntem o alta generatie oke? deci clar noi nu vedem poate ce vad ceilalti mai in varsta, putini tineri chiar adora teatrul e ca si cum ai asculta muzica anilor 40 tu fiind axat pe 2010 clar nu o sa-ti placa dar sunt si exceptii, eu unu ador stand up comedy, alt coleg adora toate piesele romanesti ca Chirita in provincie si tin minte ca ii plac si d'ale carnavalului.

| Ana9999 a răspuns:

Eu am fost doar de 2-3 ori acum cativa ani, deci nu mai tin minte exact detaliile. Dar stiu ca majoritatea celor din sala stateau pe telefoane si trimeteau mesaje, fara sa se uite deloc la scena. Mie nu mi se paruse nimic amuzant, interesant, bine jucat sau wow, desi se zicea inainte ca sunt actori veniti de pe nu stiu unde si ca ar fi buni. De fiecare data am regretat banii dati, pentru ca ma plictiseam teribil acolo. Ma gandeam ca ieseam mai castigata daca stateam acasa si imi puneam un film pe laptop. Tocmai de-asta nici nu am mai fost de atat de mult timp si nici nu cred ca voi mai merge vreodata.

| Coquina2 a răspuns:

Nu m-a atras niciodata.

| evellinalalala a răspuns:

Depinde foarte mult de actori si de regizor cum transpun si interpreteaza. Sunt foarte multi actori tineri care se cred superiori atunci cand „doar cred" ca sunt geniali desi nu este asa, exagereaza de multe ori sau de foarte multe ori, si din cauza asta piesele ce au fost o data nu mai sunt. Iar intamplarea ta nefericita de altfel, trebuia expusa intr-un ziar, sa vada si restul ce se intampla in tara asta totusi, ca nu e normal sa dai bani degeaba pe ceva ce nu vrei sa vizionezi.