Am o mare curiozitate.Cum devii expert TPU? Cine stie fundita.
Heey! In primavara asta a vrea sa imi cumpar un caine(lup cred). Ce ar fi mai bine sa-mi iau, mascul sau femela sterilizata?(Nu vreau sa umble toti cainii vacabonti dupa mine pe strada). Si niste nume...? (mai mult)
Foarte urgenta intrebarea! Maine e Valentine's Day si la noi la scoala s-a organizat un fel de joc ca sa-i spun asa : deci scrii un bilet unei persoane iubite din scoala si te semnezi anonim. Treci numele...? (mai mult)
Funda. Am o intrebare. Am cautat si pe Internet, dar nu am gasit, poate nu am cautat eu bine. Imi poate spune cineva de ce fluturii nu pot zbura fara stratul de "solzi" de pe aripi? Astept raspunsuri. Pa,...? (mai mult)
Vreau un metin2 GM MODE! Sa nu fie hamachi si sa nu imi ziceti gm-mode.no-ip.info cA lesin de nervi! Nici xperiment sau tim sau gx sau altele! GM MODE!
Salut tuturor! Am si eu o catelusa de 4 luni si ma jucam cu ea! Si in timp ce ma jucam cu ea ea ma musca usor de degete in timp de am vazut ca i se misca un colt! in fine am zis ca e ceva normal! Dupa...? (mai mult)
Are cineva vreun puiut de pechinez coker sau ceva de talie mica spre adoptie? si din bucuresti?
Cate degete au porcusorii de guineea?
Cine da cont pe lady popula cu lev 5 plss dau funda:X:x
Bunaa sal sunt Din Resita si Vreau Un Catel Preferabil Talie Mica Bichon sau westie, Puteti sa imi lasatiu datele cei care aveti si veniti in Resita si va contactez eu Dar sa il dati spre adoptie va rogggg!...? (mai mult)
Sall al`...Deci intrebarea mea este: Acum ceva timp cred ca o saptamana am fost la tara...La bunici` Si cateaua lor manca intr-una se ingrasase foarte mult... Oare sa fie gestanta? Nu sunt prea sigura? (mai mult)
Un teren de tenis de camp are cumva 660 de mp (mertri patrati ) sau cat? fundita
Are candva cont pe webkinz? daca da dati-mi si mie va rog niste retete de facut haine la clothing machine.pls!
Http://www.ptroa.co.il/petition/index.php Va rog semanati petitia pentru binele animalelor?
Am sa va prezint si eu o intrebare : Am o pisica gestanta (de vreo luna cred.), luata de pe casa scarii (pare cam ciudat)... Ok, nu asta e imporant (oricum ea era spalata cand am luat-o, manca? (mai mult)
Cam cat ar costa sa construiesti un teren de tenis /zgura sau ori ce alta suprafata? in dolari sau in euro : fundita.
Mananca pagalii banana?
Buna TPU.Am o intrebare.Cn ma poate ajuta va rog frumos mult de tot sa cresc pe metin2united va rog frumos id meu e alextz9965@yahoo.com dau funda:(
Photosop-spuneti-mi cum sa-mi fac cont, cum sa instalez programul fara probleme, spuneti-mi plizzz!
Cum as putea sa imi invat motanul sa miaune la comanda?:)) stiu ca e ciudat. dar stiu multe pisici care miauna daca le striga stapanul, sau vb cu ele.
Intrebare Metin2:Daca cine iti da parola de la un cont si u ii furi iteme-le, eu ce pot pati (adica pot lua ban sau ceva de genu)este vorba de mondialmt2 Parerea mea ar fi ca e vina lui ca si-a dat contul...? (mai mult)
Ce caini va plac care sa poata fi folositi pentru paza, dar sa fie si frumosi si destepti? Fundoi:X.
Va rog imi poate da cineva niste nume dragutse de caine, rasa Sheltie, femela, dar sa nu fie romanesti? Fundita
Bunaa sunt Mada si imi dorescc tare mult un Catel pe Bunee! Un bichion va rgg ajutati-ma sunt din Resita va implor!
Am dat anunt pe un site, in care spuneam ca motanul meu vrea o fetita. Zis si facut! A venit pisica, doar ca am dat peste o mica problema. Nu vrea sa se apropie de Smigle. Este foarte salbatica....? (mai mult)
Ce caini de rasa stiti? Dundita la cele mai multe:D
Nu stiu daca am ale bine categoria dar nu conteaza, tot ce vreau sa va spun este ca cine este interesat de ETS(EURO TRUCK SIMULATOR)si vrea sa lucreze la o firma virtuala pot sa va spun ca VLASE...? (mai mult)
Am incercat si eu smecheria aia cu datul timpului inainte pentru a creste mai repede plantele la Barn Buddy...si chiar merge, dar cand vreau sa le culeg imi spune ca planta nu este crescuta de tot,? (mai mult)
Hey TPU! Stiti vreun site unde pot gasi Cursuri de arta fotografica? Multumesc!
De unde pot descarca un anrivirus foarte bun si sa fie gratis
De ziua mea am primit 2 papagali. Unu fata si unul baiat.Nu sunt foarte rai, dar cand ii iau in mana ma ciupesc. Cum as putea sa ii dresez, sau nu imi pot dresa papagalul...si se mai intampla ca? (mai mult)
Va rog dati-mi si mie un cont pe foopets. dau 5 fundite si 5 voturi pentru cel care mi da si vreau neaparat sa fie fata.sa ma contactati pe alexandraa_supergirl@uahoo.com ca sa imi spuneti parola si tot...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot sa imi iau ata de bratari? sunt din bucuresti daca puteti sa imi dati un nume de magazin...
Sunt din Tg'jiu.Stiti vreun magazin de unde imi pot lua niste blugi cu tur:|? Mersi.:*
Pe facebook la farm ville de unde imi pot cumpara cu Turkey Road?
Cum se trataeaza Rinotraheita Infectioasa Felina la o pisica de 7 ani?
Vreau sa-mi cumpar un papagal (perus) cum pot sti daca e femela sau mascul...cum se deosebesc?
Hei! cine stie cum fac bani pe twinty? sunt cam noua...:D
Hei buna! fundita.cine stie daca jocul there mai exista? stiam ca s-a desfintat.pls urgent
Hei! Am o intrebare.(pentru cei care joaca imvu,) M-am facut vip cu imved, si am o prietena caruia ii da creditele reale si mie nu...:| stiei de ce?
Îmi puteți spune și mie site-uri handmade? Sau dacă știți magazine online de accesorii, mai exact inele cu fundiță sau capete de porcușori? (scuze pentru. categorie :">)
Vreau si eu cateva jocuri gen NFS U1, U2, MW...adica sa fie cu un pic de tuning :)
Care stiti un program bun cu care pot filma ce se vede pe monitor la mine...de exemplu cum ma joc un joc?
Cum se sterge contul de pe facebook? /:) Funditssa la cel mai bun raspuns!
Cine stie cum il cheama pe cainele meu primeste funda... Indiciu:B***y
Niste semne de boala la perusi adica cand imi dau seama cand sunt bolnavi ca am patit-o cu ei si cred ca era racit asa ca am uat pipeta il tineam in mana si cu medicamentu in cioc ii dadeam :) mi-am dat...? (mai mult)
As si eu o mare rugaminte de unde pot cumpara o pedala pentru masina de cusut (precizez ca e modelul hyundai kp 1000) va rog frum ma mare nevoie de ajutor :(( sunt din bucuresti (ca info suplimentara) multumesc...? (mai mult)
Stiti vreun site cu noutati despre animale? daca da, dati-mi-le si va ofer funda!
O sa va dau un site.In China oameni omoara animalele in chinuri groaznice de neimaginat (pisicile si caini) o sa va dau siteul si daca puteti sa semnati o petitie pentru ca sa ii traga la raspundere.va...? (mai mult)
Cn are perusi? In special rasa albinos cu ochii rosii?!:P
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MiraBurgertung întreabă:
Măiastra întreabă:
TarbanNicolae întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?