Dati-mi si mie cat mai multe nume de pisici.Multumesc.
Exista vreun host cu acces ssh gratis?
Azi in Shake IT UP era o melodie dar nu cea cu Selena Gomez SHAKE IT UP nu aceea atunci cand dadeau ei proba singuri...cum se num melodia fundita
Http://kawaiistuff.myfreeblog.ro/ va place blogul? :) va invit sa fiti cititori fideli =)). nu prea suna prea bine :)) again and again
Sal TPU daca adopti un animal de la adapost trebuie sa platesti pentru el dau fundita pentru primul raspuns corect
Dati-mi conturi de metin peste lvl 23 plz dar pe mess:raducanalex@ymail.com
Cum dezveti un catelus sa nu te mai ia de picioare prin casa?
Stiti link-uri, poze sau idei de piste pentru mighty beanz facute de copii? funda
Hey. Va rog! Am un caine pechinez de 4 luni`. si astazi cu ceva timp un urma. i-a aparut o umflatura rosie la ochiul stang. Nu stiti ce are? Sau ce imi recomandati sa ii fac? va roog! Funda!
Cum pot sa pun codurile in metin 2? Am niste coduri dar nu stiu cum sa le pun si unde le tastez...trebuie un program ceva?
Am un acvariu cu 4 sanitari, niste pesti portocalii cu coad lunga, xifori negri si zebre. Daca mi-as cumpara niste carasi aurii ar sta impreuna cu ceilalti?
spuneti-mi si mie nume de caini, ca mi-am luat un"German Shepherd"pe Barn Buddy si nu stiu ce nume sa ii pun, deci... cel mai bun rasp cu cele mai frumoase nume vor primii o FUNDA mare cat? (mai mult)
Buna TPU.ma voi duce peste putin timp in Spania si nu stiu o boaba de spaniola ma gandeam [nu de pe google traducere...care stiu spaniola] ca puteti sa'mi spuneti niste cuvinte sau propozitii asa mai? (mai mult)
Ce filme imi recomandati? Imi plac cele de comedie, actiune si cartoon(desene animate). Vreau ceva recent cel mai vechi sa fie din 2009.Multumesc anticipat.
Salut, am o intrebare legata de Barn Buddy.Tot aud ca trebuie sa gasesti o pisica si un caine... dar mie la joc nu imi apare nimic... ce pot sa fac?:) Funda:D
Credeti in sfarsitul lumii? Daca nu, de ce?
Unde dau ca sa pot raspunde la un concurs comunitar pe forum Webkinz romania?
Buna; )) pune`ti si voi numele animalului vostru si spuneti ce e! Eu am un caine si o cheama Carina:x si am si un papagal si il cheama cipi :x. Funda la cele mai dragute nume (si reale daca se poate;...? (mai mult)
Pot adauga asa ceva pe profilulu de pe facebook? Daca da, cum? http://www.adoptiicaini.ro/promovare/
Care sunt idolii vostri? Astept raspunsurile...
Va rog sa ma ajutati din tot sufletul! Mi-am luat ieri smack down vs raw 2010 pentru ps 2 (nu e slim ps2-u) si cand intru in el imi intra, imi apare loading, apoi isi creeaza o salvare pe memory card(sony...? (mai mult)
As vrea sa imi spuneti servere de metin2 fara hamachi rate 1000shi sa aiba king la magazin
care imi poate da si mie un cont de metin2 sa fie cel putin peste lv 20 plzzz si daca e pe mt2 us nu ma supar ca il scot repede doar va rog sa imi dati un cont! va rooooooog si sa mearga! Funda...? (mai mult)
am incercat sa fac sv de metin2 dar...ma rog acum ma plictisesc ca nu am ce face ziceti-mi si mie ce pot sa fac sa invat ceva tare pe calculator si toate din astea:Dplz innebunesc de atata plictiseala? (mai mult)
Argentina este in europa. funda
Sall TPU:) am de o saptamana un iepure. ii dau tot felulde legume... aveti idee ii pot da si apa? vekinii mei spun ca daca ii dau apa moare ca asi ia apa din legume... voi ca ziceti? dau fundita:*:x
Dau cont webkinz cu trei animale pentru un cod nefolosit webkinz mi se pare corect! Dati si voi codu prin mesaj si va dau si eu contul
Bichonii naparlesc?
Am downloadat un fisier de pe net si nu pot sa il deschid deoarece nu mi se deschide in win rar se deschide intr-un fisier care are emblema lu 7z si are fundal alb negru ce as putea face. va rog dau funda...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un bichon maltese cu 150 euro cine ma poate ajuta?
Hey...:* puteti sa ma ajutati si pe mine? vreau si eu mario toate versiunile, pe net am gasit doar forever si de la niv 4 numai pot sa trec deoarece este o prapastie mare si chiar nu pot sari... vreau? (mai mult)
Pentru cei care sunt din Alba. Există cumva vreun Pet-shop de unde pot să-mi cumpăr o broască ţestoasă. Am sunat la Iris Garden şi au zis că ei nu au, mai eistă şi al pet-shop?
Ce se intampla daca dau cuiva iggnore pe mess? Ce i se intampla aceluia?
cine imi poate spune un site cu concursuri cu premii reale? la cel mai bun dau fundita! astept raspuns;))) *))
Am mini hamster/hamster pitic il am de 42 de zile (e fata) si inca nu sta sa o iau in brate sau sa o mangai... vreau sa ma joc cu ea dar nu am cum, fuge... o tin in cusca (nu in borcan sau mai stiu eu? (mai mult)
Please, help! Am Mighty Beanz de ceva vreme si nu stiu cum sa imi fac o pista manuala cele mai bune si mai originale idei funda :)
Stiti cumva cat trebuie tinuta dieta fulger? M-am apucat sa o tin de azi. Vreau pana in vara sa dau jos mult si fac orice. E cam greu fiindca e iarna si nu prea am ce sport sa fac.
Stie cineva cum invat un perus sa numai ciupeasca?
Hey! Cum pot sa fac credite pe facebook? plz.:o3
Stie cineva unde pot gasi cameleon in bucuresti? aca nu are cineva un cameleon de vanzare
Ce daca telefonul meu Android nu mai downloadeaza de pe market?
Hei membrii TPU, vreau sa va intreb ceva(ca de obicei:)).)Pot sa adaug un test la Phrases de pe Facebook? Si daca pot, cum o fac:). App, am uitat sa mentionez. Funda:)
Stie cineva unde pot gasi cameleon in Bucuresti? Daca nu are cineva un cameleon de vanzare
De ce nu mai baga nini?
Unde pot gasi coduri pentru jocurile de pe yahoo? sa nu mai fie jocul demo! :-?
Cine se joaca happy pets pe facebook? imi poate zice cum sa imi fac animalele mai mari sau mai mici? cum is maimute dinalea enorme in parc
URGENT! Cea mai mare dorinta a mea este sa am un catel am 3 pisici (ca mama e nebunika dupa ele o vrea pe a 4-a)cu ea poate pot discuta de un caine chiar sa interesat dar tata e de neclintit in privinta...? (mai mult)
Cum pot sa-mi dresez cainele? Dau fundita primului raspuns.Multumesc!
Vreau si eu niste statusuri de dragoste.Mersi
Cum pot face rost de mai multe "mamudele" sau sa castig de farmerama? fundita :x
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
anonimusszkkkhhf întreabă:
Mustafaonur1997 întreabă:
Eva1997 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba