Care e mai bun? windows7 sau XP
Cine stie un site cu fotbal?
Spuneţi-mi vă rog:D Siteuri de modificat poze, înafară de. Taaz, Photoscape, Picnik, pizap:) :-* Fundă! :D Ms!
Kum deosebesc masculul de femela la papagali :-?
Vreau sa imi cumpar caine husky, la 100 de euro si nu gasesc in Iasi. Care ma ajuta? Dau fundita:-*
Hey all, stie careva daca a aparut Sonic Unleashed in romania? preferabil undeva prin bucuresti pentru ps2 http://www.covergalaxy.com/forum/attachments/sony-ps2/7380d1259764087-sonic-unleashed-ntsc-u-c-cover-sonic-unleashed.jpg...? (mai mult)
Salutari. Mi-am luat un porcusor de guineea ieri si nu se misca sta intr-un singur loc. Cum ma pot juca cu el? Ce pot sa ii fac sa fie mai activ?
Salut care joaca metin2 mondial ultra fun? plzzz am nevoie de ajutor l-am istalat si tot nu pot intra in el nu stiu de ce imi zice urmatoarele lucruri:Impossible the lancer le fichier executable! MondialMt2....? (mai mult)
Sall, am un sarpe piton acasa ce sa fac cu el? vreau sa il vand cu 30 lei cu tot cu acvariu si mancare50lei
Care vi se pare cel mai dragut si mai usor de intretinut bichon? ( frise, havanese, maltese, bolognese)
In legatura cu Mafia 2 am si eu o intrebare legata la poveste. Vreau sa stiu si eu povestea cap coada deoarece eu nu prea le am cu engleza si as vrea sa stiu ce am terminat(ca am terminat jocul). Mai bine...? (mai mult)
Am si eu un pui de pisica, are 5 luni. Acum o saptamana a inceput sa se scarpine foarte mult. Am dus-o la veterinar, i-a dat cu Frontline dar doctorul nu mi-a spus ce are. Purici nu sunt, pentru...? (mai mult)
Buna pentru. celor care le place Meerkat Manor sa aflati mai multe informati(dar pe engleza) gen cand s-au nascut cand au murit etc meerkats.wikia.com
Salut.As vrea sa ma ajutati cu ceva... Ce sa aleg : PS3 sau Xbox360? Sugestii, idei va rog fast DAU FUNDA
Are cineva un cont webkinz va rog am mers la real si am gasit dar parintii nu miau luat iar cand am mers si mi-am cumparat pe banii mei nu mai era
Am o nelamurire... Vreau sa-mi cumpar o chitara, vreau sa invat sa cant la chitara, sunt la stadiul 0. Ce model sa-mi cumpar? pana in 300 lei? help plsss!
Hi! Am primit un nou catelus.Este bichon si e fetita. Ce nume as putea sa ii spun? fundita
Cu ce culoare as putea face zapada pe foaie la un peisaj de iarana. va rog frumos!
Daca vreau o pisica maine si acel om care mi-a dat o deparaziteaza maine am voie sa o iau maine? sau luni?
Ce rasa de caine va place?
Intrebare urgenta (papagal) Am un papagal (e ca in poza asta :http://i244.photobucket.com/albums/gg24/roxxy_2008/DSC00432.jpg) si i s-au gatat grauntele si nu mai am iar acum nu pot pleca sa-i iau. ce...? (mai mult)
Funda! Hey! Am Windows 7 de cateva zile si din greseala am uitat sa dezactivez Auto Upgrade(ala de iti ia upgrade-urile de pe net) si mi-a downloadat mai multe programe(unele necesare)printre care si Windows...? (mai mult)
Hei! FUNDA! bagati filmulete cu voi cand faceati parkour si cel mai reusit ii dau funda si folositor! funda mareeeeeeee!
Hey friends...Am un iepuras (Cotton Candy Bunny) pe webkinz, si nu imi merge sa il spal pe fata, sa il periez pe dinti...de ce? FUNOI.
Sal ma joc metin si m-am jucat multe servere extrem longju dnk dinamik ro etc care stie un server fain da sa imi si dati siteu dau funditab-)
Cainele meu nu manaca nu ese din cusca va rog ziceti ceva.
Vreau si eu sa stiu ce poate face animalutul de jucarie :"Zhu Zhu Pets" sau "Run Run Park" vrea doar cateva informati despre ce face adica : daca merge, daca vorbeste cu mine, etc. Multumesc mult :-*!...? (mai mult)
Foloseste cineva receptie TV (DVB) prin satelit cu placa SkyStar 2 sau SkyStar 2 HD? Daca da cu ce soft? Sunt interesat de AltDvb configuratie!
Funda dau cont pe metin2 GX cu toate iteme +9 otel ninfa magnetica bani 100kk si cea mai buna breasla de pe server pe cont pe RO de lv minim 42 maxim 48 plz :X :X :X :X
Care are in jocul www.vanatoareadevampiri.ro insignele "Scut" si "Cartea de vraji". Dau la schimb "Sageata de argint", "Puterea vrajitorului" si "Oglinda"
Pisia mea a mancat marar.Este veo problema? I s-ar putea intampla ceva?
Saalz TPU! vreau sa stiu zodia sagetator in zodiacul chinezesc este zodia tigru? funda raspuns urgent
Peste o luna voi avea un catelus. Un Bishon. nu stiu de care, dar e Bishon. Ma gandeam ce nume sa-i pun, un diminutiv ca el este mic si alb si dragalas. aveti idei? va rog mult! dau funda! :->...? (mai mult)
:( Unde se duc cateii dupa ce mor? :(
Voi ce hobby-uri aveti? Eu dansu'l si gimnastica!
Doresc si eu sa aflu ceva! de ce oamenii urasc cainii? de ce le dau mai multa importanta copiilor? sunt unii copii pe care ii cresti si cand cresc te omoara in casa pe cand un caine iti este recunoscator(mai...? (mai mult)
Ce sa fac daca mi-am cumparat un bulldog de 9 saptamani. pot sa il vaccinez?
Unde pot face un lifting facial pe ladypopular?(e operatia de nas, de marire a buzelor?) FUNDYTZAAA >:D
Am 2 intrebari:1. Ce parere aveti despre siteul social TPU? 2.care este rasa voastra preferata de caine si de pisica?
Buna :) Miam cumparat de curand un animal de jucarie "RunRun Park" si este asemanator cu "ZhuZhu Pets" Ce poate sa faca? Are vreau-un senzor ceva? vreau si eu informati! Multumesc :-*
Heyy Iam luat hamsterului meu o noua cusca mai buna ca cealalta Nu stie sa mearga pe roata Nu stie sa bea apa din adapator Cum sa il invat sa faca asta?
Ii invit pe toti cei care iubesc pestii sa arunce o privire pe link-ul de mai jos si sa-mi spuna parerea lor despre acvariu! Va astept! http://www.youtube.com/watch?v=sDwS4D4NiyE
Spuneti-mi niste retete simple de facut de craciun :d vreau ceva simplu si gustos :)) ...prajitura :d! :)). Fundaa :))!
tocmai mi-am achizitionat 2 catei micuti, o femela si un mascul:D.Ma intrebam daca imi puteti da sugestii de nume.Am gasit pe internet foarte multe dar nu stiu care se potriveste.Tot pe internet am...? (mai mult)
Are cineva jocul sven bomwollen, acela cu oaia f... a, plzz sau un site de unde l`as putea downloada fara sa pl fundoiiii
daca ar fi sa alegeti intre bichon si canish ce ati alege? sunt provocata la o astfel de decizie.imi plac nespus de mult bichonii, dar aseara am visat un canish superb.mai este si pr mea, care iubeste...? (mai mult)
Cum as-i putea sa ma imprieteenesc si sa-mi dresez papagalul vrabie primit de doua zile in dar de la cineva? Va rog raspunde-ti multi si repede pentru ca devine din ce in ce mai ciudat p. s. dau fundita...? (mai mult)
Help TPU! deci am gasit un metin se numeste darkmt2 deci l-am downloadat mi-am facut cont si am dat la how to install si imi zice asa: - Download Hamachi client - Install and open Hamachi client -...? (mai mult)
Hello TpU am si eu o mica problema vecina mea mi-a dat un papagal nu stiu sigur daca este fata sau baiat, asa aceasta a crezut ca este al meu, mai am unul cici care vorbeste sunt sigura ca este baiat,...? (mai mult)
Stie cineva unde, in judetul Braila, se pot face cursuri de dans? Am gasit pe internet cateva numere de telefon pentru acest lucru, dar erau invalide.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Xena20 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.