| neednothing a întrebat:

Am 13 ani si nu stiu ce sa mai joc.Imi spuneti si mie niste jocuri gen train simulator sau boat simulator unde le gasesc, am incercat pe dc++sau pe strongdc dar nu le gasesc(dau funda)

Răspuns Câştigător
| cristianorudi7 a răspuns:

Mafia 1&2,Burnout Paradise The Ultimate Box,Mortal Kombat 4(o fi vechi da e unu din cele mai bune,eu inca il joc),Street Fighter 4,Call of Duty 4 Modern Warfare,Battlefield 2 si Bad Company 2,Collin McRae Dirt 1&2,Trine(poate nu o sa te atraga la prima vedere dar daca il joci cu un prieten din joystick e foarte tare),Call of Juarez 1&2,Assasin's Creed 2,Saint's Row 2,Cronnicles Of Riddick 1&2,Unreal Tournament oricare,STALKER mai ales ultimul,Fallout 3,Dead or alive oricare,BioShock 1&2,Call of Chutulu et ,etc,etc.Daca te-am ajutat nu miar strica o funda,daca esti amabil.Reciclare de raspunsuri.A mai pus cineva o intrebare la fel si lui ia folosit raspunsul ista, asa ca...

4 răspunsuri:
| miruna013 a răspuns:

Iesi afara cu prietenii sau fa un sport...iti pierzi momentele frumoase in viata pentru niste jocuri virtuale

| ExtraSakadat a răspuns:

Create, Zoo tycoon, Tycoon.

| drAn3 a răspuns:

Daca train si boat ai jucat, ia-ti un flight simulator.
In rest, iti recomand sa te uiti dupa jocuri noi, sunt calumea, complexe, cu grafica buna, etc.

in rest, daca tii la simulatoare, ia-ti simulatorul dela ford racing.

| neednothing explică:

Nu am jucat train sau boat si de asta va intreb unde le gasesc(zoo tycoon 2 inca joc si e fain rau)