| laurentiu_9029 a întrebat:

Am acasa o gaina care trebuie sa faca in vara asta 4 ani si ma tot intreb, cati ani poate trai o gaina? Cine imi poate spune si mie?

Răspuns Câştigător
leonardk
| leonardk a răspuns:

Cam 8 ani daca nu o gaseste vulpea inainte.

17 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Daca tot ai lasat-o atata - acum poti s-o lasi sa moara de batranete ca eu zic ca de-o tai este carnea prea atoasa. Si daca om mai fi pe net pe vremea cand va muri scrie-ne... happy

| hashe86 a răspuns:

Poi ia vezi, fa o cercetare si tine o pana moare si atunci afli si raspunsul.

| sfo a răspuns:

oohoo 4 ani(nici la gradi nu elaughing stai linistit, si eu am o gaina la care tin...foarte "oldie dar goldie"...adica are apr 10 ani si imi face oua 1data la 2 zile... e cam putin lauzita dar mie imi place( si anume k da din cap:cred ca-i roackara\m/)

| JustMeFlory a răspuns:

Daca nu o pui in ciorbalaughing...va trai destul de multhappy

| laurentiu_9029 explică:

Eu vorbeam serios. Am gaina de 4 ani si tot traieste si in niciun acz nu vreau s ao fac ciorba. Eu am intrebat cati ani poate trai deoarece as vrea sa stiu cat mai traieste. Am prins o anumita atractie fata de ea si mi-ar parea rau daca ar muri.

| AndreutZa_8813 a răspuns:

Sa-ti traiasca! pai...cred ca mult, cat timp nu o tai, sau cat timp nu se imbolnaveste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce mai conteaza. Fa-o ciorba ca e batrina rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gaina batrana face zeama buna si morcovul tanar la fel. Gaina poate trai atata timp cat ai de unde cumpara pulpe congelate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

7 ani....mai mult nu ii dau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mia trait la bunici o gaina 20 de ani straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut si eu acasa o gaina si o trait aproape zece ani deci, destul de mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o vecina nu stiu daca nu minte o zis ca o gaina dea ei are 15 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut un cocosel american, care a trait 6 ani.

id de mess dan_pnc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

7-8 ani

| hanry a răspuns:

Pai la mine gainile nu rezistau mai mult de 2, 3 ani(faceau cynostinta cu un cutit mare si ascutitlaughing.

| n0name_3512 a răspuns:

Depinde de gaina.si de sanatatea ei.Nu toate traiesc pana la aceeasi varsta. Una poate muri la 10 ani.alta poatemuri si in 5 ani.thinking

| danut2323231231 a răspuns:

Mai traieste gaina?

Întrebări similare