| anoniiim a întrebat:

Am acvarium cu pestii.cine se pricepe sa ma ajute plss. am un peste. camm de 15 cm intru. un acvarium foarte mare. dar in ultima vreme inoata ft repede si se da cu capuu de acvarium.straight face si sta cu burta in sus. plss ajutati.ma

Răspuns Câştigător
| nicolai597 a răspuns:

Salut)) am si eu acvarium acasa si e cam mare! am patit de multe ori asa cind pestele sta cu burta in sus! e bolnav! poate sa aiba sanse de a scapa! 50 la 50 %! de fiecare data cind sedea cu burta in sus il feream de alti pesti! ca daca nul feresti o sa til manince! mutal in alt vas cu apa! si asteapta poate ti se va intimpla miracol! sper c te-am ajutat cu ceva! succese!

7 răspunsuri:
| GenetiX a răspuns:

Du-te cumpara picaturi cu oxigen si ajuta-l macar pe ideea asta. Ma tem insa ca nu prea mai poti face ceva.

| nicolai597 a răspuns:

Imi pare rau! poate daca faceai lucrul asta mai inainte, avea sanse sa scape! pur simplu RAR cind pestii isi revin la normal dupa ce stau cu burta in sus! RAR! inca odata imi pare rau! am vrut sa te ajut! succese in continuare! :*

| kiss99 a răspuns:

Pai e bolnav du-te la veterinar si ti va da o solutie e chiar foarte buna nu ma intreba numele ca sunt foarte multe dar daca peste moare trebuie sa il scoti imediat din acvariu

| anoniiim explică:

Okk o sa.l separ. multumesc de sfat! :*

| anoniiim explică:

Okk mersii :*.

| anoniiim explică:

A murit aseara! :-

| anoniiim explică:

Da. trebuie sa.l separ dinainte. dar nu am stiut. asta este! multumesc mult oricum! :*