| opschris a întrebat:

Am adoptat un caine si nu stiu dc nu manca mancare de caimi... ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| FuckOnCocaine a răspuns:

Cea mai buna pentru caini e hrana industriala.
Daca nu vrea sa manance, incearca sa-l obisnuiesti tu.
Banuiesc ca are vasul lui cu mancare. Pune-i acolo doar Pedigree fara sa-i mai dai altceva, nu va avea incotro si va manca.

6 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

...pai vezi poate e o pisica deghizata in caine! neh glumeam poate a mancat deja, sau e mofturos! lasa-l mai moale cu mancarea si incearca peste cateva ore! daca tot nu vrea, poate are ceva la stomac, si ar fi bine sa il duci la veterinar!

| Adina_4189 a răspuns:

Nu e obisnuit cu astfel de mancare, inseamna. Da-i mancare obisnuita, facuta acasa, si combina, apoi vezi.

| aniiledha a răspuns:

Dai de pisici:big grin

| Jony123 a răspuns:

Se poate sa fie prea mic, nai spus ce varsta are, daca e pui sau nu etc. Incearca sa ii dai paine inmuiata in lapte, si este mancare de caini care se inmoaie in apa si normal ca si in lapte se poate. Sper ca te-am ajutat, funda? Plzz

| theorizer a răspuns:

Dai ce mananca. Nu-i nici o problema, cainii traiesc bine cu orice fel de mancare. Sigur, trebuie sa incerci sa-l convingi ca si mancarea de caine e buna big grin dar nu exagera, nu-i nici o graba.

| katy a răspuns:

Da-i mancare gatita. sau daca i-ai luat deja mancare pentru caini, lasa-o in farfuria lui cand ii va fi foame va manca sigur