Scrie si tu un CNP la vrajeala acolo! mai ai putin si ceri o parola la un card bancar...ca de! esti minor!
Eu cred ca tu glumesti cine e atat de tampit incat sa isi dea datele personale unui necunoscut pe un forum, iti dai seama ce ceri? CNP cu nume
inca si pentru pariuri! Jeeeesus
Ia-l pe al parintilor.
Sau pot sa iti sun cam care este componenta cnp-ului.
1(pentru barbati)/2(pentru femei) apoi anul nasterii(ex:87), luna(ex:05) ziua(09), si apoi 6 cifre aleatorii.
PS : nu mai juca la pariuri de la varsta asta.
Cred ca aici e o smecherie, oricine poate minti pe internet, pentru ca e cam dubios nu crezi? nume plus cnp care se pot foarte usor inventa daca esti "copil"destept nu mai cauta copilas ca nu cred ca e cineva chiar asa de tampit sa iti dea cnp si numele...sau daca o va face sa nu se mire intr-o buna zi daca se trezaste fara bani in cont sau nu stiu casa poate orice. ceva nu e bine.eu unul nu te cred
Bai copilas daca u joci jocuri la pariuri de la 14 ani o sa fi un om ratat pe viitor din toate punctele de vedere. pot sa imi imaginez sentimentul at cand castigi, dar gandeste-te si la cansecintele pe care le poti avea pe viitor si in al doilea rand gandeste-te la parinti tai.imi pare foarte rau de tine si ca un lumea asta mai exista astfel de persoane. sper ca negasirea a cea ce cauti sa fie o bariera pentru tine de la cea mai mare greseala pe care o poti face.ai grija de tine
Sa stii ca nu trebuie neaparat un cnp adevarat poti face tu unul si vezi ce semnifica fiecare cifra sau intreba-ti parintii ce semnifica, eu stiu ca semnifica :ziua, luna, anul si mai este, dar nu l-e stiu iar la nume pune si u un nume la nimereala
Nu nu stiu dar ti'as spune sa te lasi de pariuri ca poate deveni o dependenta.
Pai nu pot sa scriu la nimereala ca ii aproape imposibil sa scriu cnpul si sa nimeresc si numele de pe acel cnp si parintii nu-mi dau cnpul