| nuconteazama a întrebat:

Am si eu nevoie de un cnp a unui adult pentru ca eu am 14 ani si joc la pariuri si de fiecare data cand castig trebuie sa scriu pe spate un cnp de la un adult si numele acestuia va rog puteti sa-mi dati unul?

10 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Scrie si tu un CNP la vrajeala acolo! mai ai putin si ceri o parola la un card bancar...ca de! esti minor!

| Giovanna a răspuns:

Eu cred ca tu glumesti laughing cine e atat de tampit incat sa isi dea datele personale unui necunoscut pe un forum, iti dai seama ce ceri? CNP cu nume rolling on the floor inca si pentru pariuri! Jeeeesus

| Giovanna a răspuns:

Da de ce nu le folosesti pe cele ale parintilor tai? doar ai parinti, nu?

| Minks a răspuns:

Cine crezi ca e atat de prost sa isi puna CNP-ul pe un site public?

| sunset a răspuns:

Ia-l pe al parintilor.
Sau pot sa iti sun cam care este componenta cnp-ului.
1(pentru barbati)/2(pentru femei) apoi anul nasterii(ex:87), luna(ex:05) ziua(09), si apoi 6 cifre aleatorii.
PS : nu mai juca la pariuri de la varsta asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca aici e o smecherie, oricine poate minti pe internet, pentru ca e cam dubios nu crezi? nume plus cnp care se pot foarte usor inventa daca esti "copil"destept nu mai cauta copilas ca nu cred ca e cineva chiar asa de tampit sa iti dea cnp si numele...sau daca o va face sa nu se mire intr-o buna zi daca se trezaste fara bani in cont sau nu stiu casa poate orice. ceva nu e bine.eu unul nu te cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai copilas daca u joci jocuri la pariuri de la 14 ani o sa fi un om ratat pe viitor din toate punctele de vedere. pot sa imi imaginez sentimentul at cand castigi, dar gandeste-te si la cansecintele pe care le poti avea pe viitor si in al doilea rand gandeste-te la parinti tai.imi pare foarte rau de tine si ca un lumea asta mai exista astfel de persoane. sper ca negasirea a cea ce cauti sa fie o bariera pentru tine de la cea mai mare greseala pe care o poti face.ai grija de tinesad

| AAAdelin a răspuns:

Sa stii ca nu trebuie neaparat un cnp adevarat poti face tu unul si vezi ce semnifica fiecare cifra sau intreba-ti parintii ce semnifica, eu stiu ca semnifica :ziua, luna, anul si mai este, dar nu l-e stiu iar la nume pune si u un nume la nimereala

| Deeniiii a răspuns:

Nu nu stiu dar ti'as spune sa te lasi de pariuri ca poate deveni o dependenta.

| nuconteazama explică:

Pai nu pot sa scriu la nimereala ca ii aproape imposibil sa scriu cnpul si sa nimeresc si numele de pe acel cnp si parintii nu-mi dau cnpultongue