| mali_8287 a întrebat:

Am un bichon mic pe nume REMY. El musca mereu.tTata il bate cand il vede dar mie imi este foarte mila si inteleg ca pentru el este o joaca.Am uitat sa ca precizez ca are doar 3 luni.Imi dati va rog un sfat?

9 răspunsuri:
| Corynutza_7691 a răspuns:

Incearca sa-l dresezi sa nu mai muste. Daca o face dai usor peste botic si daca e nevoie mai cearta-l cateodata.

| angelwithgreeneyes a răspuns:

Uita-te la cezar si caini de dimineata la ora 7 si o sa aflii raspunsul cat de curand

Răspuns utilizator avertizat
| Loola_4761 a răspuns:

In primul rand spune-i tatalui tau sa nu il mai bata straight face ca este un sufletel mic si el si nu stie ce face.In al doilea rand dreseazal si tu cum au spus ceilalti. Sper ca te-am ajutat :X:* fundita? big grin

| Axiii a răspuns:

Vorbeste cu tatal tau si spune-i ca nu e normal sa il bata... daca nu merge spune-i macar ca te descurci tu cu el si cand il mai vezi ca musca sau face ceva rau il certi usor fara sa il sperii si daca vrei poti sa il si lovesti usor peste boric si (cumpara niste biscuitit de caine ), iar cand face ceva bun ii dai cate unul! cred ca merge succesbig grinbig grinbig grinlaughinglaughinglaughing

| Patry a răspuns:

Problema lui este una mai dificila adica: Este prea rasfatat si isi permite orice, cand face prosti ceartal nu vorbii ca cu un bebelus.Cu timpul ISI VA DA SEAMA. Bafta! Sa iti traiasca Bichonul!

| NoName1234 a răspuns:

sad Incearca sa il dresezi si cauta pe net ca sunt multe cazuri din astea o sa c=gasesti
Sper sa iti rezolvi problema sad

| juventinu a răspuns:

La 3 luni ce sa dresezi! Daca nu va pricepeti nu mai vb! Are nevoie de jucarii care fac zgomot cand se joaca cu ele si oase de la pedigree sau de la orice alta firma, pentru ca lui ii cresc dintii si de aia are tendinta sa muste (sa roada) si trebuie corectat cand "musca" de mana sau de oriunde, nicidecum BATUT! indreapta-i atentia spre alceva si joaca multe jocuri cu el!

| Anaisssss a răspuns:

Cum dracu'sa bata un catel de 3 luni?straight face Si al meu facea asa, stateam si el imi rodea degetele 10 minute.Asa se joaca ei.Pe la 5 luni a terminat cu chestia asta straight face In perioada aceasta le cresc dintii si simt nevoia sa roada ceva.Cumpara-i cat mai multe chestii de rosthinking Sa stii ca nu rezolvi nimic daca-l batistraight face O palma la fund sau peste botic este suficient.