| different a întrebat:

Am un catel de o luna si jumatate si cred ca are limbrici, este foarte umflat in burta si face moale. Daca ii dau un sfert de usturoi va fi ok? Mentionez ca nu am timp sa trec pe la farmacie veterinara, programul de lucru nu-mi permite!

5 răspunsuri:
| RedNose a răspuns:

Daca face moale nu inseamna ca are limbrici,decat daca ii vomita sau face treaba mare cu viermisori.
Parerea mea,ca usturoiul ii poate face rau la varsta asta. Te sfatuiesc sa ii dai orez cu carne(fara porc) si legume(morcov, radacina de telina, ardei gras, fara cartofi, ceapa) si in loc de apa dai doar ceai de menta.
chiar daca nu face viermisori e bine la 6 sapt. sa fie deparazitat intern. Gaseste pe cineva sa mearga cu catelul la vet pentru al cantarii si ai deparazita corespunzator.
p.s. Daca chiar ti la pui iti zic ca ai face orice sa-i fie bine. Chiar nu te poate ajuta nimeni sau nu ai cateva ore libere? Cat crezi ca dureaza o vizita la vet? O zi intreaga? Hai sa fim seriosi, asta nu e scuza.

| stlucian a răspuns:

Important de retinut ca pana la vartsta de 1, 5 luni, catelul trebuie sa aiba deja efectuate o deparazitare si o prima inoculare vaccinala.

Ca sa nu sufere nici el nici tu roaga pe cineva sa faca acest lucru.
TE ROEG CA-MI PLAC ANIMALELE!
Daca vrei mai citeste aici:

http://www.educatiecanina.ro/......-15-3-luni

Multa sanatate TIE si CATELUSULUI tau. :-bd

| Kriss96 a răspuns:

Nu ai timp sa treci pe la o farmacie veterinara, dar ai timp sa-ti iei un caine si sa-ti bati joc de sanatatea lui. Spre binele cainelui da-l cuiva cu mai multa bunavointa, care sa-l duca la veterinar constant pentru deparazitari si vaccinuri, fara de care apropo POATE MURI!

| CorNNeL a răspuns:

Incearca sai dai lapte de vaca! Este cea mai buna metoda

| caroline27 a răspuns:

Faza cu usturoiul este o idee buna! Am avut si eu probleme cu catelul pe care il vezi in imagine, il am de cand s-a nascut si a avut acceasi problema, si i-am dat usturoi si a fost OK! Acum, depinde! Sper ca ti-am fost de ajutor!