| aditzuca a întrebat:

Am un catel pui constipat sau nu stiu ce are e slab nu prea mai mananca ce e de facut va implor

Răspuns Câştigător
| tedi90 a răspuns:

Ma fii atent. Du-l de urgenta la un veterinar din apropiere. Are blocaj intestinal. In 2-3 saptamani va muri daca ramane netratat. Daca este tanar, are toate sansele sa scape. Am avut o cate care a avut asa ceva, avea vreo zece ani, am operat-o, dar fiind foarte batrana a murit. Nu-i mai da carne, da-i doar zema de ciorba cu paine inmuiata (foarte putina paine). Operatia costa in jur de 200 de lei, dar trebuie sa mergi cu cainele zi de zi la veterinar, asa ca alege-ti un veterinar din apropiere. Chiar daca zici ca nu e bun, si a operat un caine care ulterior a murit, nu este asa. Poate caine le avea ceva grav, ori era batran sau slabit, asa ca e normal sa nu-si poata reveni.
Sper sa se faca bine cainele tau.

5 răspunsuri:
| micki_6523 a răspuns:

Du`l la veterinar

veterinarul ii va da ceva

| Etiquette a răspuns:

Mergi cu el la veterinar!
Ce mai stai?:-s.Saracutul.happy
Sper sa se faca binebig grin.

| baru a răspuns:

Salut. Din cate am inteles, trebuie sa te duci la un medic veterinar, si sa-i faca un vaccin, pentru viermi intestinali. Este bine sa-l scoti afara, sa mergi cu el intr-un parc, iar acolo exista o iarba care cainii, o mananca atunci cand au aceste simptome. Dar cel mai bine este sa-l duci la veterinar. Pa

| aditzuca explică:

Avem un veterinar cam prost aici si am mai dus un caine sa il opereze si a murit

| tedi90 a răspuns:

Mai traieste catelul?
Daca da, nu-i da sub nicio forma carne. Ii dai supa in care ai pus carne, dar carnea o scoti. O pui doar ca sa dea gust. Mai tarziu vorbesti cu veterinarul si iti va spune ce medicamente si ce mancare sa ii mai dai. Succes!