Cat ii de dulce:X Pai fal sa simta ca il iubesti, nu-l mai bateDeasta e trit si vrea sa te muste nu cred ca simte ca este iubit! Ai mai mare grija de el ofera-i mai mult timp liber :*
Este foarte mica, varsta la care poti incepe sa o dresezi, in scopul corectarii comportamentului care daca nu este tinut in frau, la maturitate va ajunge sa fie agresiv. Invat-o la comanda "nu" sau "nu e voie", de fiecare data cand face cate ceva prost, sau arata-i ziarul, bate cu el in masa. Daca esti si tu agresiva cu ea ( in sensul de a o bate ), nu va face altceva decat sa-ti raspunda cu aceeasi moneda sau, din contra, sa devina un caine timorat, fricos pana si de propria-i umbra. Nu o lasa sa te domine, altfel iti prinde slabiciunea nu va mai diferentia ce are voie sa faca de ceea ce nu are voie. Trebuie sa inteleaga ca tu esti stapanul, nu ea.
Daca ai terminat schema de vaccinare, socializeaz-o cat mai multi cu alti caini.
Pentru mai multe detalii, da un search pe google sau intra pe;
www.animale.ro
www.dresajcanin.ro
Dapoi asta-i pechinez?e asa de dragut pai asa's astia mici am fost la niste prieteni de failie au la fel ca si asta numai ca un crem deschis parca e alb in poze si am stst o noapte apoi atat ma musca si maraia cand musca trebuia sa-l iau in barte sau sa-i dauo jucarie in gura asa's astia mici sarcii sa roada orice fa si tu la fel da-i o jucarie s-o roada preferabil din plus
si gata sa-ti creasca mare!
Si inca ceva nu mai bate cainii nu rezolvi nimic cu bataia ii faci agresivi uita-te la Cesar si cainii pe national geografic in fiecare vineri de la 21 oo cum ar fi astazi sunt 2 episoade si el:cesar este cel mai mare dresor de caini din america si inveti multe de la el eu chiar as folosi pe caini daca asa avea unulo sa vezi cum dreseaza el cainii astia rai
si e de mare folos crede-ma:*BAfta!
Pai e foarte mica poate ai batuto des si acum cand te vede incearca sa-ti spuna ca si pe ea o durea cand tu o bateai, incearca sa petreci mai mult timp cu ea
Salut! Avea si varamea un pechinez tot fetita care cand veneam la ei imi rodea papuci, ma maraia si latra si icnerca sa ma muste...pana cand odata m-am dus la varumio in camera si am laut o bata de basebool din aluminiu si am,, nivelat,, cainiele. dupa 3 zile a si murit! Sfat! Educal de mic pentru. a evita problemele cum am avut si eu.