| Aflorin a întrebat:

Am voie sa le dau ardei sau varza la perusi?

Răspuns Câştigător
| denideni2000 a răspuns:

Nu... ardeii le fac rau. Daca vrei poti sa le dai mere, morcov, ceva nisip deoarece le ajuta la digestie. Dar nu le da ardei sau salata. Le poate face rau.

9 răspunsuri:
| InViataReala a răspuns:

Daaaa! Poti sa le dai si iarba! Ca le place iarba mult!

| Aniisoara a răspuns:

Varza nu prea ar fi indicat dar ardei dulce da.Iar iarba nu stiu sigur daca au voie dar eu nu le dau.Verdeata in general (patrunjel) sa fie luata de la tara ca sa fii sigur ca nu sunt stropite cu vreo solutie.

| AlliCeAntrax1 a răspuns:

Mai bine le dai marar, morcovi, mere. Ia-le si sepie, e o chestie ovala din care rod happy cauta pe net

| ketanal a răspuns (pentru denideni2000):

Tin sa te contrazic, salata nu le face rau, sunt foarte pofticiosi de salata, in cantitati industriale le poate provoca diaree, dar o foita de salata pe zi le face doar bine. Patrunjelul nu este bun pentru perusi, pe termen lung devine toxic. Osul de sepie este foarte important sa-l aiba, se distreaza cu el, dar ajuta si la mentinerea ciocului.

| denideni2000 a răspuns (pentru ketanal):

Otraveste papagalii in continuare! Eu nu le dau salata ci frunza de vie. Nu este daunatoare si este si un mod de a te juca cu ei

Eu nu stiu cine ti-a zis tie ca salata ii otraveste, dar nu ar fi rau daca ai da un search pe google, cel mai banal mod, sa te informezi un pic. Sunt 12 ani in care am papagali, si crede-ma ca am citit, recitit si cautat tot felul de carti si informatii despre aceste pasari. Cred ca sunt destul de pregatita in domeniu. Papagalii mei au mancat mereu salata, ca pe desert, si singurul papagal care mi-a murit a murit de batranete saracuta, statea cu mine deja de 8 ani si avea 2 anisori si ceva cand mi-o facusera cadou.
Asta este doar un exemplu, http://animaledecompanie.info/......rusi.html, dar daca, mai cauti o sa gasesti peste tot acelasi lucru...salata le place.

Stiu de mult ca salata nu este buna! Dar daca vrei le poti da... dar eu nu vreau sa fac aceasta greseala.

Pe auzite? Probe draga, probe scrise, carti, articole, informatii...Ai asa ceva? Sustine-ti teoria asta!

Oricat ai incerca. aceste alimente pot fi stropite. Un motiv pentru care sa nu le dai. In al doilea rand pot contine germeni de la alte pasari care au pus ciocul pe ele cautamd insescte... si daca vrei mai continui.Eu le dau frunze de vie, nu-s stropite, pasarile nu le-au ciupit si alta chestie este o metoda buna de a se juca intre ei. Fa ce vrei.St papagalii tai, Dar cum spuneai si tu ca nu am dovezi nici tu nu ai dovezi si pot considera minciuna faptul ca tu cresti papagali de 12 ani si ca ai experienta... eu am dovada, prin raspunsurile date dar tu si oricum orice mi-ai mai scrie mai bine dau pe Apa Sambetei decat sa citesc si sa ma enervez din nimic.

Întrebări similare